Meny

Ap og Frp jevnstore på ny måling

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet er tilnærmet like store på en meningsmåling som AC Nielsen Norge har gjort for Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Statsminister Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet får 0,1 prosent større oppslutning enn Fremskrittspartiet. (Foto: Erik Johansen / SCANPIX)Statsminister Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet får 0,1 prosent større oppslutning enn Fremskrittspartiet. (Foto: Erik Johansen / SCANPIX)

Oslo (NTB): På målingen får Ap en oppslutning på 30,6 prosent, en tilbakegang på 1,6 prosentpoeng siden mai. Frp går tilbake 0,5 prosentpoeng og får 30,5 prosents oppslutning på målingen, skriver Dagsavisen.

Regjeringspartiene Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet mister også støtte blant velgerne. SV går tilbake 0,2 prosentpoeng til 7,1 prosent, og Sp går tilbake like mye, til 5,1 prosent.

Høyre taper 0,1 prosentpoeng og får støtte fra 13,1 prosent av de spurte på målingen, mens Kristelig Folkeparti går fram 1,4 prosentpoeng til 6,1 prosent. Venstre øker oppslutningen med 0,4 prosentpoeng til 4,7 prosent. Rød Valgallianse går fram 0,6 prosentpoeng til 1,5 prosent på målingen. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus