Meny

Politiet fjerner afghanerne

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslopolitiet innledet sin aksjon mot de sultestreikende afghanerne ved Oslo domkirke like etter klokken 5 fredag morgen.


Oslopolitiet innledet sin aksjon mot de sultestreikende afghanerne ved Oslo domkirke like etter klokken 5 fredag morgen.Oslopolitiet innledet sin aksjon mot de sultestreikende afghanerne ved Oslo domkirke like etter klokken 5 fredag morgen.

Oslo (NTB) - Vi responderer på anmodningen vi fikk torsdag om å normalisere situasjonen, sier stabssjef Johan Fredriksen i Oslo politidistrikt til NTB.

- Dette foregår foreløpig veldig gemyttlig, opplyser han ved 5.30-tiden.

- Må dere ikke bruke makt?

- Vi har overhodet ikke noe ønske om maktbruk. Vi ønsker å framstå på en verdig måte. Vi har heller ingen intensjoner om å pågripe noen, sier Fredriksen.

Mellom 50 og 100 aktivister fra organisasjoner på venstresiden var natt til fredag samlet utenfor teltleiren for å vise sin støtte til de sultestreikende afghanerne.

(©NTB)


Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus