Hoftene til Knut

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hips don't lie, synger Shakira. Hun kan ikke ha møtt hoftene til Knut.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


... Og har du tenkt å kritisere denne artikkelen, trenger du ikke lese videre. Da finnes det mer seriøse ting å lese andre steder. Dagbladet har for eksempel skrevet en framifrå sak om prostitusjon i Oslo , som sikkert har vært jobbet med lenge og vel. Og Dagsavisen skriver på lederplass at UDI-saken må ned på jorda. Fin den og.

Det lyktes oss dessverre ikke å få tak i et bilde av hoftene til Knut. Men som en god erstatning har du her et bilde av selveste Shakira. God fornøyelse.Det lyktes oss dessverre ikke å få tak i et bilde av hoftene til Knut. Men som en god erstatning har du her et bilde av selveste Shakira. God fornøyelse.

Men er du interessert i å få vite mer om hoftene til Knut er det bare å lese videre.

Det hele startet

da jeg var på butikken i går ettermiddag og hørte Shakira for n'te gang synge skråsikkert over radioen at hofter aldri lyver. For hvordan kan hun vite det? Av over tolv milliarder hofter i verden, så må det da være mulig å ta en og annen hofte i løgn.

Tenkte jeg. Og før jeg visste ordet av det hadde jeg funnet på noen løgnaktige hofter ved navn Knut, og vips var jeg dypt inni en fantasi som omtrent er som følger:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg husker første gang

jeg tok hoftene til Knut i løgn. Det var i en sløydtime på ungdomsskolen. Jeg stod ved dreiebenken og lagde en miniatyr av det gamle havneområdet på Sortland. Det var et praktverk av en miniatyr som jeg fikk fortjent M+ for. Hoftene til Knut, derimot, lagde en lysestake uvitende om at den bare ville gi ham NG i boka, et par måneder senere.

Nuvel.

Praten kommer etter hvert inn på lakris. Og det er da hoftene til Knut slenger fram sitt skrudde syn på norsk lakrisproduksjon. Hoftene til Knut påstår nemlig at det blir brukt rotteblod i produksjonen av lakris. Bare tull, selvsagt. Men de løgnaktige hoftene ville ikke gi seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

For hoftene

til Knut sier klart nei der det riktige svaret er ja. Og så sier de ja når andre ville ha sagt nei. De hoftene, de hoftene.

Men konfronterer

du hoftene med disse løgnene, nei da er de uskyldheten selv. Da spiller de uvitende og sier at de farer ikke med løgn, nei. Det er det skuldrene og kneskålene som gjør. For du kan ikke stole på kneskåler. Og skuldre er som regel ikke helt på plass, om du skjønner. Sier hoftene, og gjør noen sleivete bevegelser med armene, for liksom å understreke hva de mener.

Men la det ikke være noen tvil. Det er hoftene som lyver. I hvert fall hoftene til Knut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og det var dette jeg så for meg

. På vei fra butikken og hjem. Og så tenkte jeg at om jeg treffer Shakira en gang, så skal jeg prikke henne på skulderen og si at hun må jobbe mer med tekstene sine. Du må ikke være så skråsikker i din omtale av kroppsdeler, skal jeg si.

Og om hun smiler

og blir interessert, så skal jeg finne på enda et eksempel. Om den gangen hoftene til Knut påstod at det fantes et parti som heter Liberalt Hofteparti, og at partiet jobber for fri flyt av hofter og «fremad hofter i alle land»!

Men det er selvsagt bare tull, det også.

Akkurat som denne artikkelen.