Åpen for alle - alltid

Fotball-VM vekket «død» 94-åring til live

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 94-åring som var erklært død av leger, våknet til live og spurte når Tyskland skulle spille i VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gammel fotball til ære for gammel fan. (Foto: hd.gallery.org)Gammel fotball til ære for gammel fan. (Foto: hd.gallery.org)

Fotball gjør mye rart med folk. Den populære sporten får blant annet store deler av befolkningen til å lukke øynene for strålende sommervær, trekke for gardinene og plante seg foran TV-skjermen.

Det i seg selv kan virke hårreisende nok for den mindre fotball-interesserte delen av befolkningen. Men det er likevel ingen ting i forhold til effekten sporten hadde på en 94 år gammel dame fra Tyskland.

Ifølge ananova var fotballentusiasten nemlig erklært død da hun plutselig reiste seg og spurte når Tyskland skulle spille sin neste VM-kamp.

Da hun etter å ha våknet til live ble fortalt at legene hadde erklært henne død, svarte Marina Mueller at hun ikke var klar for å forlate verden helt enda:

- I hvert fall ikke før jeg har sett Tyskland vinne VM.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det er fortsatt liv i denne gamle kroppen, og jeg vil for all del ikke gå glipp av fotballen, fortsatte hun.

So far so good

Det var sønnen Bernard som hadde funnet sin gamle mor sunket sammen i en stol, og hverken han eller den lokale legen kunne finne pulsen til Marina Mueller. Men iveren etter å se fedrelandet dra i land seieren i VM på hjemmebane var altså nok til å hente henne tilbake fra den andre siden.

Fint da for Marina at det så langt har gått riktig vei for Tyskland.

Etter 4-2 seier mot Costa Rica i sin første kamp, møter de Polen på onsdag. Og for den gamle damens skyld oppfordres det til å heie på Tyskland.

Mer om Fotball-VM 2006 på Startsiden.