Åpen for alle - alltid

Blått parti møter rødt hos Hagens datter

Artikkelen fortsetter under annonsen

<pTemperaturen i den politiske debatten er høyere og virkemidlene tøffere i bloggsfæren enn i den virkelige verden. I kveld, tirsdag, møtes noen av dem til dyst i virkelighetens verden. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nettet er de ytterliggående meningers fristed. Den som ellers i livet står på et gatehjørne og laller om Jesus eller gjemmer seg på et nedlagt gårdsbruk med Mausern og hagla og salongrifla for å trene seg til å møte den muslimske fare, disse får aldri spalteplass i avisen eller sendetid i radio eller TV.

Men på nettet er de.

Og det så det monner.

Det hadde jo vært gøy å fått de gærneste av disse gærningene med i en debatt på TV en dag. Det kunne blitt underholdning av beste sort. Underholdning for «folk flest», for å holde oss til et uttrykk Hagens øvrige disipler liker å bruke om sin velgerskare.

Men før disse looniene slipper til, vil det måtte være en kald dag i helvete.

Eller en varm sommerkveld hos dattera til Hagen.

Torbjørn Røe Isaksen - Lille BlåTorbjørn Røe Isaksen - Lille Blå

Og, vet du hva (og uten sammenligning forøvrig), allerede i kveld blir det sommerkveld hos Dattera til Hagen, et utested på Grønland i Oslo. Og varmt kan det også bli når blåbloggere og rødbloggere møtes til dyst i virkelighetens verden. Da vil vi få se om tastaturet, PCen og det store Internettet er den kollisjonsputa man noen ganger kan mistenke det for å være, eller om de rappkjeftede meningsbærerne kanskje er litt mer spake når de skal se hverandre i øynene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lilleblå


For det blå partiet stiller blåbloggsjefen-over-alle-blåbloggsjefer,

Torbjørn Røe Isaksen

, aka Lilleblå, leder i Unge Høyre og

ivrig blogger,

og ved hans side sitter

Heidi Nordy Lunde

, aka

VamPus

, en blåblogger som nylig skal ha tatt en ansiktsløftning som har gitt henne et empatisk og samvittighetsfullt ansikt (i motsetning til det forrige som overraskende nok (billedlig sett) skal ha vært et ultraliberalistisk høyrehedonistisk (vi vil ikke nevne denne kroppsdelen her), slik blåbloggsjefen selv så malende beskriver det).

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

For det rød partiet stiller

Mimir Kristjansson

, leder for

Rød Ungdom

, også en ivrig blogger, samt RVs nestleder

Liv Gulbrandsen

, datter av AKP-dronninga Jorun Gulbrandsen og Tron Øgrim.

Vi har dessverre ikke fått servert like saftige beskrivelser som for VamPus av disse to. Lilleblå bare nevner at «Liv Gulbrandsen (er) en representant for det nærmeste man kommer kommunistisk adel i Norge - avkommet til en slags norsk og knallrød versjon av Kennedy-klanen.»

Det er tross alt jeg som har rett

Mimir Kristjansson er sikker på seieren i debatten i kveld. Han lover på sin blogg at «Lille Blå kommer til å bli banka både gul og blå,», noe han angir ikke mindre enn seks grunner til, blant annet den soleklare «det er tross alt jeg som har rett.»

Det høres ut som om dette kan bli moro.