Meny

Ikke akkurat hårfin

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De færreste går gjennom livet uten å ha minst en stygg sveis. Men ikke alle er så heldige at de ender opp som søketreff i Google med søkeordene «bad haircut».

At Google kan brukes til mye gøy er det liten tvil om. At det er stygt å le av andre er også sant. Men det er jo gøy og, så på en grå onsdag tar vi oss lov til det.

Et søk i Google Bilder med søkeordene «bad haircut» gir nemlig morsomme resultater.

Her presenterer vi noen av høydepunktene:1.

At denne lille pjokken er misfornøyd med klippen er ikke vanskelig å se. Det er heller ikke vanskelig å forstå. Stakkar liten, det var vel ingen som fortalte ham at han måtte sitte stille i frisørstolen. Forhåpentligvis er tårene tørket og håret tilbake på plass i skrivende stund.

2.

«Fin på håret, åssen går det,» er nok ikke noe jeg ville innledet en samtale med om jeg traff denne karen. Det er ikke alltid det lønner seg å la mor fikse på sveisen dagen før man skal ta skolebilde. Men dersom det er noe som helst sannhet i Hollywood-filmene, er det nok denne karen som er milliardær når tiden er inne for High School-reunion. Lykke til!

3.

Her er det en som har prøvd seg på en klassisk avledningsmanøver. Om vedkommende prøvde å skjule den stygge klippen med den «friske» hårfargen, eller ville trekke oppmerksomheten vekk fra den grå/blå, bestemor-aktige hårfargen med en «freidig» klipp, er uvisst. Vellykket var det ikke, uansett.


4.

Her har noe gått galt. Jeg får assosiasjoner til Young Einstein (filmen fra 1988) og pinnsvin. Så vidt jeg husker fikk Young Einstein elektrisk sjokk, noe som ikke har rykte på seg for å være særlig bra for sveisen. Og selv om pinnsvin er veldig søte, kan man ikke akkurat si det samme om mennesker med pinnsvin-sveis. Kanskje noen ville være så vennlige å introdusere mannen for sjampo og det fine redskapet vi kaller hårbørste?


5.
Sist men ikke minst vil jeg trekke fram en av verdens rikeste menn, Donald Trump. Så langt som utviklingen har kommet på hårtransplantasjons- og tupéfronten, burde en mann med en pengebinge på størrelse med Onkel Skrues kunne få til noe bedre enn det der. Om han lignet på karen på plass nummer to på sitt skolebilde er uvisst, men at han er rik og stygg på håret nå er det lite tvil om. (Ok, så fant jeg ikke dette bildet da jeg søkte på «bad haircut», men Trump fortjener likevel en plass i dette galleriet.)


Mer i Neste Klikk:

Dyr som trenger en klipp


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus