Her er verdens lengste øyenbryn

Her er mannen med det lengste øyenbrynhåret i verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Verdensrekorden til Leonard Traenkenschuh gir motstanderne virkelig noe å bryne seg på. Amerikaneren har nemlig en hårfin rekord i øyenbryn. Og for å slå rekorden hans, må du kunne slå i bordet med et øyenbryn lengre enn åtte centimeter.

Men femtiseksåringen

fra Port Townsend, USA, har aldri vært en spesielt hårete person. Ikke har han skjegg. Og ikke har han kinnskjegg eller bart.

Amerikanske Leonard Traenkenschuh har offisielt verdens lengste hår fra et øyenbryn. Det lengste måler hele åtte centimeter. (Faksimile fra The Port Townsend Leader Online).Amerikanske Leonard Traenkenschuh har offisielt verdens lengste hår fra et øyenbryn. Det lengste måler hele åtte centimeter. (Faksimile fra The Port Townsend Leader Online).

- Jeg har bare veldig frodige øyenbryn, uttaler Leonard Traenkenschuh til avisen ptleader.com.

- Da jeg var rundt tretti oppdaget jeg at noen av øyenbrynshårene mine slo seg løs og begynte å gro i eget tempo. Og det er ikke bare et par slike rakkere, det er en hel bunsj.

Noen av øyenbrynene

har faktisk blitt så lange at han har opplevd å kutte noen av hårene under barbering. Andre ganger har han opplevd at øyenbrynshårene har satt seg fast i innfatningen til brillene, og blitt revet av.

Men Leonard Traenkenschuh

har hele tiden nektet å følge konas oppfordring om å trimme disse øyenbrynene.

Belønningen kom i forrige uke, da femtiseksåringen endelig fikk godkjent verdensrekorden i øyenbryn av Guinness Rekordbok.

Kan vi også foreslå at han begynner å gre øyenbrynene bakover, for å lage verdens ekleste hentesveis.

Og selv om det byr oss litt i mot, føler vi oss forpliktet til å be deg tipse oss dersom du har et øyenbryn som er lengre.

Les også vår artikkel om merkelige rekorder

.