Meny

Mansion Impossible

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor lang tid bruker du på å skaffe deg det dyreste huset?


For mange fortoner jakten på den store husdrømmen seg som det rene mission impossible. Men i spillet Mansion Impossible er det fullt mulig å skaffe seg et herskapshus så flott at selv Toppen Bech ville blitt misunnelig. Det eneste som kreves er litt tålmodighet. Og en viss teft for boligmarkedet.

Oppskriften er såre enkel

, og befriende fri for bolighaier og meglere. Du starter med hundre tusen engelske pund (100k) og derfra skal du kjøpe og selge deg opp gjennom boligmarkedet før du ender opp i det store, dyre herskapshuset med svømmebasseng og stor tomt.

Prisene

på boligene som legges ut til salgs går opp og ned hele tiden. Og som i den virkelige verden lønner det seg selvsagt å kjøpe så billig som mulig, og så selge når prisen er på det høyeste.

Husk at det ikke finnes noe bank i dette spillet, og at du dermed bare kan kjøpe det du har råd til.

Mansion Impossible spiller du her. Og skriv gjerne inn hvor lang tid du brukte på å oppnå husdrømmen i kommentarfeltet under.

Femten år og en måned tok det for meg å nå husdrømmen. Hadde det bare vært så enkelt i den virkelige verden.Femten år og en måned tok det for meg å nå husdrømmen. Hadde det bare vært så enkelt i den virkelige verden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus