Meny

Morsomt om datoer og bursdag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Synes du det er gøy med finurlige fakta om bursdagen din? Da har vi funnet et nettsted du må besøke.


Meningsløs informasjon er tydeligvis noe man aldri kan få nok av. Og det siste tilskuddet på stammen over kuriøse og unyttige nettsider heter Birthday Calculator.

I skrivende stund er Kong Harald 3614 uker. Eller 25299 dager, 607184 timer, 36431051 minutter om du vil. (Foto: Kongehuset.no).I skrivende stund er Kong Harald 3614 uker. Eller 25299 dager, 607184 timer, 36431051 minutter om du vil. (Foto: Kongehuset.no).

Som navnet tilsier dreier det seg altså om en nettside med plenty av opplysninger knyttet til dagen du har bursdag - eller andre datoer du har et forhold til.

Det eneste du trenger

å gjøre er å plotte inn dato og år, og vips finner du ut at det i dag for eksempel er 566 måneder siden Jens Stoltenberg ble født, og at han om kort tid passerer 25 millioner minutters levetid (Gratulerer med de 25 millionene, Jens! Ønsk deg en kake med lys).

Og tar du notater

, vil det kanskje også interessere deg at det er 5219 uker siden Henrik Ibsen døde. At Britney Spears er 8944 dager gammel i dag, at Mette-Marit er født på en onsdag i oksens år, at artisten Snoop Dogg er 4,8 hundeår. Eller at det er 184 dager til neste gang undertegnede kan feire bursdag.


Sjekk ut andre datoer her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus