Meny

Nok en Dan Brown-filmatisering

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå blir det film også av Dan Browns «Engler og demoner».


Suksessforfatteren Dan Brown opplever stor publikumssuksess med filmatiseringen av «Da Vinci-koden» som setter kassarekorder verden over. Nå er det også snakk om en filmatisering av hans første religiøse thriller, «Engler og Demoner». Foto: Danbrown.comSuksessforfatteren Dan Brown opplever stor publikumssuksess med filmatiseringen av «Da Vinci-koden» som setter kassarekorder verden over. Nå er det også snakk om en filmatisering av hans første religiøse thriller, «Engler og Demoner». Foto: Danbrown.com

Los Angeles (NTB): «Da Vinci-koden» går i disse dager sin seiersgang i verdens kinosaler tross blandede kritikker. Nå har arbeidet startet med en oppfølger.

Filmtidsskriftet Varietys nettutgave forteller at filmstudioet Sony har satt i gang arbeid med å gjøre film av «Engler og Demoner», som er Dan Browns første religiøse thriller, skrevet i 2000.

Skuespillerne Tom Hanks og regissør Ron Howard har ennå ikke blitt kontraktert til å være med på denne filmatiseringen av Browns første religiøse thriller. En navnløs skribent er blitt spurt om å lage et filmskript av boken.

Variety sier at utviklingen av «Engler og demoner» fremdeles er i et veldig tidlig stadium, men at det er sannsynlig at produksjonsteamet bak «Da Vinci-koden» blir gjeninnsatt til å gjøre neste film.

«Da Vinci-koden» går som det suser, og har alene spilt inn i overkant av 100 millioner kroner i Storbritannia hvor den topper salgslistene den første uken.

(©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus