Hamsterbur for spøkefugl

Amerikanske Luke Trerice fikk trolig tidenes overraskelse da han nylig kom hjem og så at leiligheten var gjort om til et gigantisk hamsterbur.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


De fleste av oss kan nok av og til få følelsen av å bo i bur. Men for 28 år gamle Luke Trerice ble følelsen høyst reell. Da han nylig kom tilbake til leiligheten sin i Olympia, USA, hadde vennene hans gjort om hjemmet hans til et gigantisk hamsterbur.

Om det var de gode eller de dårlige vennene som stod bak, sier historien ingenting om. Men hamsterburet var forseggjort ned til minste detalj. Med revet avispapir på gulvet, en gigantisk vanntank i vinduet, en stor ball og ikke minst - et hamsterhjul i hjørnet stort nok til et menneske.

Den avanserte

hamsterspøken kom som et svar på at Trerice i januar 2004 pakket inn kompisens leilighet i sølvpapir. Saken fikk mye oppmerksomhet i media, og ifølge avisen The Olympian tok det godt og vel to år å rydde vekk alt sølvpapiret. Men planene om en utspekulert hevn startet med en gang.

- Jeg skjønte at noe var i gjære, men jeg ante ikke hva, sier Luke Trerice til avisen The Olympian.

Men det var først da spøkefuglen reiste vekk en måneds tid at vennene klarte å gjennomføre de lumske planene sine. Det tok åtte personer mer enn hundre timer å gjøre om rommet til det gigantiske hamsterburet.

- Det var mye arbeid, men dette var et av de tilfellene der du vet at du bare må gjøre det, sier Keith Jewell, hjernen bak hamsterplanen og en felles venn av Trerice og sølvpapirofferet Chris Kirk.

Luke Trerice har nå

begynt å ordne opp i hamsterburet sitt, og håper å bruke mindre enn to år på oppryddingen. Men hamsterhjulet har han tenkt å beholde. Det har nemlig vist seg å være svært populær blant gjester. Dessuten måtte de fire mennesker til for å få det båret opp trappene og inn i leiligheten.

Og mens Trerice rydder opp

, har han begynt planleggingen av sin søte hevn.

- De hevder at de gjorde dette peket på Kirks vegne. Men om de tror at det kommer til å formilde hevnen som må komme, så er det enda mer morsomt enn hamsterhjulet ...

Noe sier oss at vi ikke har hørt siste kapittel av denne historien.

Vennene til amerikanske Luke Treice lagde hamsterbur av leiligheten hans som hevn for en spøk to år tidligere. (Foto: Theolympian.com)Vennene til amerikanske Luke Treice lagde hamsterbur av leiligheten hans som hevn for en spøk to år tidligere. (Foto: Theolympian.com)

Personvernpolicy