Meny

Sexy uten hår

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tredagers skjegg og halvutvokste stubber går ikke hjem hos damene. Nå skal det være glattbarberte kinn og glinsende brystkasse.


Artikkelen er levert av

mozon.no

og skrevet av redaktør Maren Synnevåg

Det er mange damer som har falt for Burt Reynolds svarte og karakteristiske bart.

I dag hadde han vært nødt til å barbere vekk mer enn barten for å få jenter som Dinah Shore og Sally Field til å bli mo i knærne.

Bildekilde: mozon.noBildekilde: mozon.no

Den glatte, rene huden uten hår er nemlig en vinner. Ikke bare blant fotomodellene på catwalken, men vanlige jenter ser også ut til å foretrekke glattbarbert hud. Og den beste kombinasjonen er med et solbrunt og friskt ansikt, skriver svenske Expressen.

Guttene skjerper seg

- Jentene ser ut til å ha fått nok, nå er det på tide at guttene begynner å anstrenge seg litt for å gjøre seg penere. Det handler om at en gjør en anstrengelse og at en tar vare på seg selv, sier Peter Siepen, som hyller det hårløse idealet.

- Jeg synes det er penere, freshere og mer sexy, sier han.

Ifølge en undersøkelse blant skandinaviske menn mellom 25 og 35 år barberer fire av fem seg på kroppen. Og det er ikke vare brystet eller ansiktet som får smake høvelen.

Trenden med glattbarbert "pornopung" har tatt helt av blant unge menn i Norden. To av tre menn i alderen 20 - 35 år barberer eller trimmer kjønnshårene, viser en ny undersøkelse.

Men med hårløst understell, dukker det også opp noen uventede bivirkninger. Infeksjoner, høyere risiko for kjønnssykdommer og svette med ubehagelig lukt kan bli resultatet.

- Mannen synes det er spennende. De skriver og spør om ulike teknikker, sier Katerina Janouch, sex-og samlivsterapeut i Expressen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus