Test den nye trenddietten

Fortviler du over at bikinisesongen allerede er her. Dersom du vil ned i vekt, kan du prøve SOS-dietten som kjendisene bruker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen er levert av

mozon.no

og skrevet av redaktør Maren Synnevåg

Synes du er vanskelig å kutte ut søtsaker, godteri og kaker? Du er ikke alene. Christina Aguilera er en skikkelig søtmoms, og innen sangstjernen begynte på SOS-dietten var hun en slave av hurtigmat.

(Foto: mozon.no)(Foto: mozon.no)

Og det er ikke bare folk som vil ta av et kilo her og der som følger i kjendisene fotspor. De legger også

press på norske mødre

.

Kjendiscoachen Ashley Borden gikk inn i Christinas kjøleskap og slengte vekk kyllingen og la om hennes diett. Christina gikk ned i vekt og etter det hadde hun ingen problemer med å holde energikrevende konserter.

- Det unike med SOS-dietten er at du blir kvitt uønskede kilo uten at du kjenner søtsug eller en evig kamp mot spesiell mat, sier Borden til svenske Aftonbladet.

Regelbundet


Dietten navn er en forkorting av Satisfaction Of all Senses og i stedet for å regne kalorier er matens sammensetning det viktigste.

- Hvert hovedmåltid skal bestå av en varm, en kald, en myk og en sprø ingrediens. På den måten tilfredsstilles hele smaksspekteret og du lengter ikke etter en viss type mat, sier Ashley Borden.

Før matdagbok


Det er også viktig at du ikke hopper over mellommåltider og spiser seks ganger daglig. Da holdes kroppens blodsukkernivå jevnt og du slipper søtbehovet.

For å motivere deg selv anbefaler Ashely at du skriver matdagboken uker inn i dietten.

- Skriv ned hva du spiser og hvordan du kjenner deg etterpå, om du for eksempel er trøtt og mett. Fortsett å skrive når du begynner med SOS slik at du kan sammenligne og se om det går bedre.

Personvernpolicy