Staten betaler 3,5 millioner for nettadresse

Arkitektene ved Nav A.S Arkitektkontor i Oslo kan gni seg i hendene etter at staten gir dem 3,5 millioner kroner for å overta arkitektkontorets nettadresse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Arkitektene Per Arne Bjørnstad og Ola Natvig var først ute med å registrere domenenavnet www.nav.no . Men adressen var av stor interesse for staten, som fra 1. oktober skal slå sammen Aetat, trygdeetaten og sosialetaten i en ny arbeids- og velferdsforvaltning (NAV).

Arkitektkontoret var i utgangspunktet ikke villig til å selge nettadressen, men staten la til slutt fram et gullkantet tilbud på cirka 3,5 millioner kroner, pluss moms, som arkitektene ikke klarte å si nei til, skriver Aftenposten.

- Jeg har full forståelse for at dette beløpet ser høyt ut, sier kommunikasjonsdirektør Martin Apenes i NAV-Interim.

Han poengterer at beløpet inkludert moms kun utgjør cirka 1 krone per innbygger. Utbetalingen kan fullt ut forsvares, mener han, fordi det er svært viktig for staten å ha en nettadresse som er så enkel som mulig.

Arkitektene kan nå treffes på den lignende nettadressen www.nav.as mens NAVs egne nettsider går på lufta 2. oktober.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus