Karita & jeg

I natt hadde jeg en drøm. Jeg drømte at Karita Bekkemellem og jeg spiste frokost sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


- Jeg elsker deg, Karita. Vil du ha en brødskive med brunost?

- Ja, selvfølgelig vil i det, pus

- Åååhhh ...

Karita rett etter frokostenKarita rett etter frokosten

- Vet du, jeg synes du er så flink, Karita. Jeg synes du er modig som nå vil ta eiendomsmeglersvina. Alle vet jo at eiendomsmeglerne er noen svin som ville solgt skinnet til bestemora for ingenting. Mere te, kjære?

- Ja, takk, pus - en halv kopp. Takk for at du støtter meg. Det er viktig å holde næringslivet under kontroll - de er noen skurker hele gjengen. I tror at ved å fjerne meglerprovisjonen, så vil i forhindre at det blir uforholdsmessig dyrt å selge bolig.

- Viktigheten av statlig styring kan ikke overvurderes, Karita. Det er på tide at staten nå inntar en mer aktiv rolle i næringslivet i Norge. Den forrige regjeringen overlot altfor mye til folket selv.

- Ja, og du så nå hvordan det gikk. Ahh, den teen var GOD. Du vet, Stein Ove, at folk klarer seg ikke selv. Dersom de selv skal få styre handelen, vil det ende med kaos innen kort tid.

- Det er jenta si. Ta dem, sier jeg bare. Kapitalister er noen jævla svin. Rovdyr om bruker størsteparten av tiden til å pønske ut planer for hvordan de skal skvise ut mest mulig av sine ansatte og sine kunder. Det er godt at Norge har deg, Karita.

- Åh, du smigrer, Stein Ove, men i skjønner hvor du vil hen. Den forrige regjeringen hadde en altfor passiv rolle.

- Ja, kapitalistisk frihet er oppskrytt. Hva er forresten planen din for dagen, pus?

- Åh, det er nå så mye å ta tak i. Men i håper å ha klart et forbud mot telefonsalg innen lunsj i dag. I tar skikkelig avstand fra metodene de benytter. Vi må gjøre noe, og i vil ha på plass et forslag til telefonsalgforbud så snart i kan.

- Det er bra, Karita. Telefonselgere eier ikke skam i livet, der de plager vettet av skikkelige folk til alle døgnets tider. De har ikke livets rett.

- Vi må verne folket mot dem, Stein Ove. I vil ikke ha telefoner fra selgere under middagen - derfor må telefonsalg forbys.

- Makan til umoralsk folkeslag. Parasitter, Karita. De er parasitter. Nei, skyt dem hele gjengen.

...

Jeg skulle akkurat til å argumentere videre med min kjære, men så ble jeg vekket av min andre kjære, som ikke heter Karita, men Ellen. Hun var ikke interessert å diskutere forbud, påbud eller statlig innblanding overhodet. Det eneste hun var interessert i, var å få meg opp av senga og på jobb. Hun så bare strengt på meg og sa «Kom deg i dusjen!»

Men Karita, ja - Karita Bekkemellem beskyldes for å være populistisk. Det er slett ikke sant - og er utrolig slemt sagt. Det er slett ikke slik at mediene vet at hun uttaler seg uten å tenke seg om, og derfor ringer henne hver gang de vil ha en uttalelse. Sånn er det ikke i det hele tatt. Karita vil bare vårt eget beste.

Karita er snill. Så fuck you alle dere som påstår noe annet.

Denne artikkelen er en kommentar, og inngår i artikkelserien «Bare Stein». De 10 siste artiklene i serien:


Du og jeg er enkle
17. mai - en bisarr greie
Telefonsalg bør ikke forbys
A drug looking for a market
Møkkamannen Berlusconi
Streikerett til besvær
NRK i sin fulle rett
Hvordan bekjempe trafficking


Ytringsfrihet my ass
Altfor vanskelig å få tak i sunn mat

Personvernpolicy