Kranglet med kona - flyttet opp i tretopp

En indisk åttiåring har tilbragt et halvt århundre i en tretopp etter at han og kona hadde en uoverenstemmelse femti år tidligere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Indiske Gayadhar Parida kunne nok hatt god nytte av et samlivskurs. For måten han reagerte på da han og kona hadde en liten disputt for femti år siden, var mildt sagt barnslig.

Han flyttet rett og slett ut av hjemmet og oppi et mangotre i nærheten.

Og der bor åttitreår gamle Parida fortsatt. I løpet av de femti årene som har gått siden krangelen, har han riktignok sett seg nødt til å flytte én gang, da det forrige treet han bodde i ble ødelagt i en storm. Men tre nummer to holder fortsatt - slik at den gamle surpompen slipper å flytte tilbake inn i familiehuset i den indiske byen Kuligaon, Orissa.

Ifølge Mumbai Mirror

må Parida dele tiden i tretoppen med både giftige slanger og småkryp. Ned kommer han bare for å drikke vann. Parida er takknemling for maten familiemedlemmene kommer med, men årelange forsøk på å overbevise stabeisen om at det er på tide å sette strek og komme seg ned, har feilet.

- Jeg har gått ut i hagen flere ganger for å lokke pappa ned, men han nekter hver gang. Dermed kan jeg ikke gjøre noe annet enn å gå hjem med uforrettet sak, sier en såret og avvist sønn Babula (55).

Hva den dyptstikkende

disputten mellom herr og fru Parida handlet om, den gangen for femti år siden, sier historien Ananova bringer ingenting om. Men når det gjelder meningsløse krangler, er ingenting for lite til at det ikke kan bli et stort problem. Bare les denne artikkelen.


Har du andre eksempler på overreaksjoner, skriv inn i kommentarfeltet under.

Personvernpolicy