Den bukseløse dagen

Legg buksene på hylla. I morgen er den internasjonale bukseløse dagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


I morgen kan du trygt la buksa bli liggende hjemme og vandre ut ytterdøren i bare undertøyet. Da arrangeres nemlig den internasjonale bukseløs-dagen.

Ifølge den offisielle nettsiden Nopantsday.com er hele idéen bak den bukseløse markeringen å ta livet litt mindre seriøst og å feire kroppslig frihet.

Målet er en humørfylt fredag hvor så mange som mulig har mot til å la buksene falle. For jo flere som våger, desto morsommere blir resultatet.

Det mener i hvert fall personene bak nettsiden, som både ser for seg kontorfelleskap der de ansatte tusler rundt i undertøyet eller bukseløse parader i byen.

Den bukseløse dagen har vært markert rundt omkring i verden i omlag tyve år. Og den avholdes alltid på den første fredagen i mai.

Som undertøy anbefaler man å ha på seg en tykk og kledelig boksershorts. Også andre typer undertøy godtas.

Men bestemmer du deg for å la buksa ligge i morgen, sier det offisielle nettstedet at det ikke er lov å jukse med å ta på seg skjørt, kjole eller kilt.

Nopantsday.com


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus