Frp: - Uten oss får Norge sharialover

Fremskrittspartiets påtroppende 1. nestleder Per Sandberg er redd for muslimene. Han frykter sharialover i Norge dersom partiet ikke får innflytelse på dagens politikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Sandberg frykter veksten av antall muslimer i Norge og mener nordmenn kan bli underlagt sharialover.

- Hvis vi skal ha en ukritisk innvandring, der vi lar forskjellige kulturer og tradisjoner få vokse og gro i Norge, noe vi i utgangspunktet tar fullstendig avstand fra, så ser jeg store utfordringer og problemer med det. Hvis de mest ekstreme, fundamentalistiske muslimene får råde innenfor de muslimske miljøene, kan det fort bli slik at enkelte områder av landet vårt blir underlagt sharialover. Og det er det jo ingen som har interesse av, sier Sandberg til Aftenposten.

Han er sikker på at Oslo vil være stedet som først får merke trykket fra «de ekstreme og fundamentalistiske miljøene, hvis de får lov til å bestemme».

På spørsmål om han tror det vil skje, svarer Sandberg:

- Ikke hvis Frp får innflytelse, men hvis vi fortsetter dagens innvandringspolitikk, så tror jeg det vil skje. Tidvis kan det synes som det er en endring på gang i Ap og Høyre, men det er foreløpig ikke mer enn ord fra for eksempel Bjarne Håkon Hanssen, sier han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
22:26NorgeMann skjøt i bakken under nabokrangel i Nord-Odal22:26NorgePåtalemyndigheten ber om 20 måneders fengsel etter beslag av eksplosiver i Sola22:05SportSvenskene regner med klarsignal fredag for fotballstart midt i juni21:40PolitikkDonald Trump vil nekte velgere å stemme via post, men hans pressesekretær har stemt per post i 10 år20:40NorgeØkokrim: Dokumentarfilmskaper handlet i nødrett da hun deltok i mishandling av griser20:34MotorKilde: Renault kutter 15.000 stillinger19:59PolitikkBrundtland: – Coronapandemien viser viktigheten av internasjonalt samhold19:40VerdenNew York-guvernør vil påby munnbind i butikker19:17NyheterElverum sikret seg fransk superstjerne: – Tidenes signering i norsk håndball19:07SportVegard Forren ferdig som Molde-spiller19:05VerdenPandemien har fratatt 5 millioner jobben i Brasil18:53NorgeSpesialenheten for politisaker etterforsker kollisjon18:40Politikk50 verdensledere tar til orde for samarbeid etter pandemien18:26SportCarlsen utklasset Nakamura i første semifinale18:07NorgeForhandlingene om revidert nasjonalbudsjett er i gang17:47PolitikkRegjeringen vil gi lønnstilskudd til bedrifter for å ta tilbake permitterte17:02VerdenForsker: Beijing vil ikke at Hongkong skal bli som resten av Kina16:32NorgeTre personer siktet for ungdomsvold mot 15-åring på Vaulen ved Stavanger16:30SportPremier League starter opp igjen 17. juni, avsluttes 2. august16:18NorgeRegjeringen åpner opp for jobbreiser i hele Norden uten at man må i karantene etterpå
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus