Svenske arrestert i USA etter Ferrari-krasj

En svensk videospillprodusent er arrestert, mistenkt for tyveri, etter å ha totalvraket en sjelden Ferrari på kystveien i Malibu utenfor Los Angeles.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Los Angeles (NTB-AFP): Stefan Eriksson ble arrestert lørdag i sitt luksuriøse hjem, ifølge Don Manumaleuna ved det lokale sheriffkontoret.

I februar ble Erikssons sjeldne Ferrari Enzo, som det bare er bygget 399 av, delt i to i en dramatisk ulykke. Ifølge politiet hadde bilen en fart på 230 kilometer i timen da den traff en stolpe.

Eriksson ble bare lettere skadd og hevdet han var passasjer da ulykken skjedde, og at den som kjørte bilen, hadde stukket av. Politiet tror imidlertid at han selv kjørte bilen som var verdt 1 million dollar før den ble til skrapjern.

Eriksson mistenkes for å ha innført den røde Ferrarien, en svart utgave av samme bil og en Mercedes SLR McLaren ulovlig til USA.

Alle bilene var angivelig leaset av bedriften der han tidligere jobbet i Europa, og politiet har beslaglagt den britisk-registrerte Mercedesen som mannens kone disponerte.

(©NTB)

Personvernpolicy