Bruce Springsteen til Oslo neste måned

Alle Bruce Springsteen-fans kan glede seg, for neste måned kommer Sjefen til Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB):

Springsteen gir mandag 24. april ut en ny plate med coverlåter skrevet av Bob Seeger. I anledningen utgivelsen av den kombinerte CDen og DVDen «We Shall Overcome: The Seeger Sessions» legger Springsteen og musikerne som har deltatt på platen, ut på en miniturné i Europa.

Norske Springsteen-fans kan dermed holde av datoen 20. mai. Da står mannen sammen med 17 medmusikere i Seeger Sessions Band på scenen i Oslo Spektrum, opplyste hans amerikanske management ShoreFireMedia i en pressemelding mandag kveld.

Springsteen står på scenen i New Orleans 30. april, der han skal delta på en musikkfestival. Europa-turneen starter i Dublin 5. mai. Springsteen besøker deretter Manchester, London, Paris, Milano, Barcelona, Amsterdam og Frankfurt, før Oslo står for tur. Stockholm er siste stoppested på turneen, dagen etter at norske fans har fått sitt.

Rockestjernen legger sine egne låter på hylla i anledning turneen, og skal framføre gospel, folk og blues-materiale fra den nye utgivelsen.

Personvernpolicy