Dette irriterer mannen

Mennene elsker oss kvinner. Og vi liker å tro at de ikke klarer seg uten oss, hvilket de heller ikke kan. Men det er 9 ting de irriterer seg grønne over at vi gjør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken er levert av mozon.no og skrevet av journalist Karoline Steenbuch

Ja, det er ganske mange ting vi irriterer oss over at gutta gjør, men har du noen gang tenkt over at det er mye vi kvinner gjør som irriterer vettet av dem? Ta en titt her og se om du kjenner deg igjen!

Kritiserer andre


Kvinner er ofte dårlige på å gi komplimenter til andre kvinner. De liker å sladre om andre damer og snakker om alt fra vekt til frisyre og alt i mellom.

Hvis det er en annen attraktiv kvinne i rommet, er noen damer flinke til å peke henne ut. Men de aller fleste holder nok munn, engstelige for å lede oppmerksomheten over på noe annet. Men, hallo, mannen vil nok mest sannsynlig oppdage den andre skjønnheten likevel!

Være sjalu


Noen ganger kan det bety krig å nevne navnet til en annen kvinne. Kvinner er også flinke til å stille de samme spørsmålene igjen og igjen, ikke minst når det dreier seg om mannens lojalitet. Og jo mer mannen ser ut til å tvile jo mer paranoid blir kvinnen.

Les også: Vanskelig sjalusi

Later som de er uskyldige


Et fellestrekk for mange kvinner er å late som de er renere og mer uskyldig enn de egentlig er. De innrømmer ikke at de har hatt seg rundt eller at de kan dele antall kjærester de har hatt på fem.

Ja, gutta er svake for ordentlig uskyldige damene, men resten bør droppe å legge lokk på fortiden. Kvinner har lov til å ha det like gøy som gutta og de bør finne en mann som godtar det.

Les også: Slik er sexy kvinner

Må ha nærhet


Noen kvinner har akutte nærhetsbehov. De trenger mannen til å holde rundt dem, til å kose med dem og til å fortelle dem hvor spesielle de er. De lener seg på mannen til alt, enten det er moralsk, mental eller emosjonell støtte.

Det ironiske er at det er så mange kvinner som baner vei for å vise hvor uavhengige de er. Det er vanligvis de sammen kvinnene som blir veldig usikre når de forelsker seg. Mannen selv ville helst ha foretrukket den tøffere versjonen for fredens skyld.

Les også: Gutta er også romantiske

Snakker i koder


Det gode gamle «hva tenker du?»-spørsmålet er et eksempel på hvordan kvinner elsker å teste mennene sine og søke etter mannens ekte følelser. Vi er eksperter på å bombardere med vanskelige spørsmål, som gutta liksom skal vite svaret på. Vi er jo sjelevenner!

- For et trist syn det er å se en mann sette hodet fullstendig i spinn for å finne det rette svaret, mens kvinnen sitter med armene i kryss og beina vibrerer. På dette punktet er det ikke noe annet å gjøre enn å slenge ut et svar og håpe vi ikke ender i hundehuset, skriver nettstedet askmen.com

Invaderer mannens område


Kvinner har en tendens til å gifte seg med alt mannen eier og har. Enten det er å rette opp slipset eller håret, å endevende skuffene hans eller å ta på seg en av genserne hans.

Har du noen gang tenkt på hva du ville gjort hvis mannen din ga deg en hårklipp eller rotet gjennom alle skuffene dine?

Blir for sentimentale


Kvinner gråter av alt: en trist film (og til og med en morsom en!), en brukket negl eller en fordreid hårfrisyre. Og enda verre: kvinner forventer at gutta skal ordne opp.

Men det alle vet er at gutta er dårlige til å takle kvinner som gråter. De klarer å si «så, så, kjære», men noe mer utover det klarer de ikke å si. Gutta liker det faktum at kvinner er mer sårbare, men de liker ikke tåresøl ved et hvert eneste lille dilemma.

Shop til you drop

Når det gjelder shopping så har ikke døgnet timer nok. Vi kvinner kan bruke timevis både på vindusshopping og på selve shoppingrunden. Vi kan bruke flere timer i en skobutikk uten å tenke på mat, drikke eller våre respektive.

Dette er ganske irriterende for gutta, som vi gjerne må ha med på disse shoppingrundene. Det ender stort sett med at de vandrer målløse frem og tilbake etter oss, mens vi inspiserer samtlige produkter i butikken. Kanskje det er bedre å la mannen være igjen hjemme?

Les også: Vi blir syke av luksus

Snakker ustanselig


De fleste kvinner elsker å snakke. Og får de muligheten stopper de simpelthen ikke, noe gutta ikke alltid liker. Det er ikke det at de ikke vil høre hva vi har å si, men de trenger ikke å høre hver minste detalj.Mozon.no, 29.03.2006