Massestripping og IQ-juks

Ukens søk (11): Sexsiktet lærerinne og ulovlig søtningsstoff blant ukens klatrere

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne fredagen har vi igjen analysert søk som ble gjort gjennom søkeboksene på Startsidens førsteside, de siste syv dager.


Ukens klatrereKlatrere:

1. Debra Lafave

2. Stevia

3. Spencer Tunick

4. Birkebeineren

5. Disneyland

6. Didjeridu

7. Vårjevndøgn

8. Line Victoria Husby

9. Oblivion

10. Pink

* Ukens klatrere er søkeordene som har prosentvis størst økning fra forrige uke.

Lærersex


25-år gamle Debra Lafave topper ukens liste over klatrere. Det ble denne uken kjent at den sexsiktede lærerinnen fra Florida slipper fengsel etter at hun hadde sex med en 14-årig elev flere ganger i 2004. Lærerinnen har tidligere hevdet at hun er for pen for fengsel. Derfor ble hun sikkert ganske fornøyd ettersom hun risikerte 30 år i fengsel, men kun fikk tre års husarrest for forbrytelsen. Mange av våre brukere var i hvert fall interessert i denne nyheten i uken som gikk, og søkte etter den noe forvirrede damen.


Vidunderplante?


Stevia er en plante som i tørket tilstand er 200-400 ganger søtere enn sukker. Planten som opprinnelig kommer fra Sør-Amerika, ble første gang dyrket på en kommersiell plantasje i 1908 og er i dag det vanligste søtningstoffet i Japan og Korea. Dette stoffet er nå ulovlig i Norge, da man mistenker at det kan føre til nedsatt fruktbarhet hos menn.


Massestripp

(Foto: spencertunick.com)(Foto: spencertunick.com)

2000 mennesker kledde av seg i Venezuelas hovedstad Caracas til ære for nasjonalsymbolet i landet, statuen av frigjøringshelten Simon Bolivar. Fotografen Spencer Tunick har tatt bilder av nakne mennesker verden rundt siden 1992, og fotografen sier selv at han ser på de nakne kroppene som et medium, som maling eller leire. Han var i alle fall mye søkt etter her hos oss som en følge av dette nakenstuntet.


IQ-juks


Chatvertinnen Line Victoria Husby latet som hun var Mensa-medlem i et stunt i chatprogrammet «Sonen» på TV2. Hun bekrefter at det hele var en bløff, og etter at flere medier fanget opp nyheten sier Line Victoria at hun fikk vondt i hjertet av å lyve for kollegaene sine . Mange fattet interesse for den blonde chatvertinnen etter stuntet hennes, og dette førte til hyppig søking i ABCSøk.


Ukens dalereDalere

1. MC messe

2. Rensfjellrennet

3. Forvaring

4. Inga Låmi

5. Finnmarksløpet

6. Iditarod

7. Axxion GPS-374

8. Ingers rugbrød

9. Selektiv mutisme

10. Holmenkollen

* Ukens dalere er søkeordene som har falt prosentvis mest siden forrige uke.

Populær messe

For noen uker siden ble Norges største MC-messe arrangert på Norges Varemesse på Lillestrøm. Over 100 utstillere kunne vise frem vårens nyheter på to hjul. Arrangørene ventet over 25 000 besøkende, og interessen for messen var stor også på nett. Nå er messen over for denne gang, og dette gjenspeiles i denne ukens liste over dalere, som toppes av MC-messen.


Hundekjøring

Norges håp i Iditarod, Bjørnar Andersen, plasserte seg som nummer seks i verdens lengste hundeløp. Det var lenge håp om at Andersen skulle havne blant de aller beste, men slik gikk det ikke. Kun to og en halv time skilte hans sjetteplass fra bronseplassen. Interessen for kraftprøven har sunket hos oss siden Bjørnar kom i mål, og havner blant de siste syv

(Foto: clantongang.com)(Foto: clantongang.com)

dagers dalere.Populært brød


Kvinnen bak det voldsomt populære «Ingers rugbrød» stilte til nettmøte i Dagbladet for en tid tilbake. Og kanskje var det dette som økte populariteten på nett for den sunne damen. Inger hevder selv at brødet har god innvirkning på forhøyet blodtrykk og blodsukker.


Selektiv mutisme

Programserien «Dokument 2» på TV2 sendte for en stund siden en dokumentar om de stille barna. Disse barna har fått diagnosen selektiv mutisme, som vil si at de har veldig lyst til å snakke fritt blant folk, men synes det er veldig vanskelig. Mange søkte om informasjon om den spesielle lidelsen, men interessen har dalt i det siste.


10 på topp (søkeord)

Denne listen forandrer seg svært lite fra uke til uke.

 1. finn.no

 2. 123spill

 3. porno

 4. sex

 5. Google

 6. Elkjøp

 7. thehun

 8. spill

 9. Aetat

 10. IKEA

10 på topp (kategori)

Ord og fraser som blir søkt på legges i kategorier. «Flybilletter» havner i reisekategorien, mens et søk på «bestille nytt skattekort» havner i kategorien «Offentlig». Denne listen viser kategorier med flest søk i løpet av uken som gikk.

Kategorier (endring fra forrige uke i prosentpoeng i parantes):

 1. reise (+ 0,16%)

 2. data (- 0,24%)

 3. hobby (+ 0,02%)

 4. sex (+ 0,01%)

 5. shopping (+ 0,01%)

 6. offentlig (- 0,21%)

 7. økonomi (- 0,18%)

 8. nyheter (+ 0,16%)

 9. motor (+ 0,09%)

 10. hjem (+ 0,06%)


God helg!

Les mer i Neste Klikk:

Hilde Marie Vik er søkeadministrator i ABC Startsiden. Hver fredag analyserer hun søkene gjort fra Startsidens førsteside og presenterer klatrere og dalere, samt populære søkeord og kategorier.

Aldri en uke uten nakne damer

17.03.2006

Rødstrømper og rød løper

10.03.2006

Kjøttangst og nettkonkurransen om PC

03.03.2006

Strid om nakenbilder og stor sportsinteresse

24.02.2006

Romantikken blomstrer og folket er i OL-modus

17.02.2006

Opprørende karikaturer og jenter filmer sex-stunt

10.02.2006

Litt Big Brother-hysteri og upopulære karikaturtegninger

03.02.2006

Billig bad og jukseforsker

20.01.2006

Ukjente døtre og nettpille-bestillinger

13.01.2006

Nytt år og nye søk

06.01.2006

Mer «Ukens søk» i Neste Klikks egen kategori for

Ukens søk