Mistenkeleg kjøt framleis til sals

Kjøttdeigprodukt frå Gilde Rudshøgda som ikkje er frikjent for E.coli- mistanke, blir enno selt i butikkane.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: pilotbrands.com)(Foto: pilotbrands.com)

(NPK): Mattilsynet stadfestar opplysningane men vil ikkje trekkje produkta frå marknaden.

Dette er produkt som Gilde har levert til industrikundar der varmebehandling skulle drepe eventuelle E-coli bakteriar. Likevel er kjøtet lagt ut for sal i butikkane som råe matvarer, så som løvbiff og hamburgarar.

Forbrukarrådets direktør Erik Lund Isaksen meiner dette er uakseptabelt.
- Dette er heilt utruleg å høyre. Eg trudde alle desse kanalane var stengde. Dersom ein veit at det er rå kjøtprodukt i butikkane som stammar frå eit mistenkeleg parti, så skal dei vekk, seier han til NRK. (NPK)


Les meir nynorsk i Neste Klikk:


Aktuelt
Helse og samliv
Konkurransar
Kultur
Mat og drikke
Moro
Dyr
Forbruk(ar)
Nett og teknologi
Næringsliv
Reise og oppleving


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus