Åpen for alle - alltid

Søte babydyr

Artikkelen fortsetter under annonsen

Store hoder og pjuskete kropp er naturens måte å skaffe seg omsorg på. Vi har funnet fram bilder av søte babydyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Når det kommer til babydyr, har naturen mye søtt å by på. Bare se på disse snufseknusete søtnosene fra skogens lekegrind.


Japansk flygeekorn


Har du sett noe søtere enn dette japanske flygeekornet, der det sitter på kvisten og smiler, omtrent som en kjærlighet på pinne? Nei, tenkte meg det. Denne snufsete pjuskesnuten er nemlig så søt at man nesten får lyst til å bruke den som sukett og bare dyppe den i teen, eller putte den i munnen for å sutte på den.

Men man putter jo ikke levende dyr i te eller munn, uansett hvor søte de er. Det er en grei regel å huske.


Baby-elefant

Hvem hadde vel trodd at babyelefanter kunne være så sjarmerende. Ok, så er den ikke bløt. Men mangelen på plusj, tar den igjen i søthet og ynde. For dette må være det nærmeste man kommer elefantenes Bambi. Og se så sjarmerende kort den vesle snabelen er. Den blir sikkert lengre når han kommer i puberteten. Men inntil da er det nesten full pott på søthetsskalaen. Enn så lenge.


Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ilder

Denne vesle ilderungen er så søt at jeg får lyst til å skrive et dikt. En slags ode til ilderen. Det gjør jeg nå:

Ilder-pilder, du er så søt. Du får hare-kriminelle til å bli helt bløt. Og synes du ikke dette ble no' bra. Så sier jeg bare takk skal du ha. Pliff ploff, filli floff. Ilder-pilder, moff moff moff.


Andunge


Dette er ikke den stygge andungen. Tvert i mot. Dette er den snifsetifsete og pene andunge som er gul og plussete og sjempesjønn. Bare se på det bedårende blikket. Det er sånn at man får lyst til å spørre seg hva i all verden HC Andersen drev på med da han skrev om stygge andunger. Men han var jo dansk, da. Dansk og deprimert. Og det forklarer vel det meste. HC Andersen burde heller ha skrevet om den stygge pungrotteungen, for pungrotteunger kan være ordentlig stygge. Dette er bare søtt. Og høyaktuelt nå rundt påsketider.


Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kengurubarn

Dette vesle kengubarnet ser litt snufsete og forkomment ut. Som om den skulle mangle noen faste holdepunkt i livet sitt. Dermed trykker den i hvert fall iherdig på min omsorgsknapp, og minner om den tiden da mine proporsjoner ikke satt helt som de skulle.

Tar man vekk hodet og bena på dette kengubarnet ser det nok ganske rottete ut. Men det er det heldigvis ingen som gjør.


Wombatpjusk

Disse myke søtnosene finner du rundt omkring i Australia, hvor de holder på med fine og koselige wombat-ting, og ikke med narkotika og prostitusjon slik som koalaene.

Wombater har stort, bredt hode, grov kropp, korte bein og brede fortenner. Det betyr at du aldri ser en wombat løpe etter postmannen eller hoppe ned i nakken på folk for å bite. Slikt er alltid et pluss.


Pandababy


I tillegg til at briller på dyr alltid er søtt, ser pandaer utrolig myke og bamsete ut.

Ellers blir det mye av de samme greiene på denne pandababyen som på de andre dyrene: Bløt og søt. Nuskete, snuskete og pjuskete. Tusseluskan dei, og så videre.

Det kan jo alltids hende at pandababyer lukter vondt. Men det vet vi ingenting om.


Bildene er funnet på: cuteoverload.com, Baaaaabyanimals.com og adorablog.com

Les også:

Dyr som trenger en klipp
Dyr som er søte
Dyr som er slemme
Dyr som er tøffe
Dyr som bør skjerpe seg
Dyr som hører julen til
Dyr som overdriver
Dyr bare en mor kan elske
Dyr som er gode venner
Dyr som skuffer
Nusselige dyr