Morsomme katter 2

Var du ikke ikke i godt humør fra før, blir du det forhåpentligvis etter å ha tittet på denne videoen med morsomme katter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Neida, det er ingen fugl på dette bildet. Men klikker du på bildet, kan du se en morsom video med katter som tuller og tøyser, skvetter, angriper, koser, hopper og spretter.Neida, det er ingen fugl på dette bildet. Men klikker du på bildet, kan du se en morsom video med katter som tuller og tøyser, skvetter, angriper, koser, hopper og spretter.

En katt som angriper bjørn, og katter som imponerer med luftakrobatikk, bokser med hund, klasker til baby eller springer tullerusk på gulvet ... Det er bare noen av kattene du kan se i den morsomme videoen vi nylig kom over på nettet.

Noen av kattene ser ut til å komme i ordentlige kattepiner, som for eksempel katten som plutselig faller ned i et akvarium. Men som regel går det bra. Og dessuten har katter som kjent ni liv.

Er du glad i katter og liker å le, vil du nok like denne videoen om alt det forunderlige katter kan stelle i stand. Bare se selv.

Se også disse morsomme videoene:

Morsomme katter 1
Katter som snakker