Som to dråper vann (84)

Ukens likheter er linet opp under. Tipsene er deres egne - og de beste sender du til oss!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vil dere ha sjokkerende likheter så sjekk ut moromannen Jim Belushi og den fantastiske actionhelten Steven Seagal! Skremmende, skriver AndersVil dere ha sjokkerende likheter så sjekk ut moromannen Jim Belushi og den fantastiske actionhelten Steven Seagal! Skremmende, skriver Anders


Lin spør: Har dere sett at Oprah Winfrey ligner ganske mye på Xzibit? I alle fall på dette bildet, synes nå jeg!Lin spør: Har dere sett at Oprah Winfrey ligner ganske mye på Xzibit? I alle fall på dette bildet, synes nå jeg!


Av en eller annen merkelig grunn ser jeg for meg MacGyver hver gang jeg hører Sting eller Police, skriver HåvardAv en eller annen merkelig grunn ser jeg for meg MacGyver hver gang jeg hører Sting eller Police, skriver Håvard


Elin skriver: Ser nesten ikke forskjell på Fran Healy (t.h) i Travis, og Pål Angelskår i Minor Majority... Og jeg er STOR Travis-fan!Elin skriver: Ser nesten ikke forskjell på Fran Healy (t.h) i Travis, og Pål Angelskår i Minor Majority... Og jeg er STOR Travis-fan!


Jeg synes at Jennifer Love Hewitt og Lisa Nilsson er som to dråper vann, skriver Ann-JulieJeg synes at Jennifer Love Hewitt og Lisa Nilsson er som to dråper vann, skriver Ann-Julie


Jeg synes Espen Lind & Darren Hayes er veldig like, og de har også lik stemme, skriver ChanettJeg synes Espen Lind & Darren Hayes er veldig like, og de har også lik stemme, skriver Chanett


Jeg synest Albert Einstein og Edward Grieg er ganske så like. Det er barten og håret som gjør utslaget, mener jeg, og ikke bare at alle bildene av dem er i sort/hvitt, skriver ChristineJeg synest Albert Einstein og Edward Grieg er ganske så like. Det er barten og håret som gjør utslaget, mener jeg, og ikke bare at alle bildene av dem er i sort/hvitt, skriver ChristineLin spør: Har dere sett at Oprah Winfrey ligner ganske mye på Xzibit? I alle fall på dette bildet, synes nå jeg!Lin spør: Har dere sett at Oprah Winfrey ligner ganske mye på Xzibit? I alle fall på dette bildet, synes nå jeg!

Vil dere ha sjokkerende likheter så sjekk ut moromannen Jim Belushi og den fantastiske actionhelten Steven Seagal! Skremmende, skriver AndersVil dere ha sjokkerende likheter så sjekk ut moromannen Jim Belushi og den fantastiske actionhelten Steven Seagal! Skremmende, skriver Anders

Jeg synest Albert Einstein og Edward Grieg er ganske så like. Det er barten og håret som gjør utslaget, mener jeg, og ikke bare at alle bildene av dem er i sort/hvitt, skriver ChristineJeg synest Albert Einstein og Edward Grieg er ganske så like. Det er barten og håret som gjør utslaget, mener jeg, og ikke bare at alle bildene av dem er i sort/hvitt, skriver Christine

Jeg synes Espen Lind & Darren Hayes er veldig like, og de har også lik stemme, skriver ChanettJeg synes Espen Lind & Darren Hayes er veldig like, og de har også lik stemme, skriver Chanett

Jeg synes at Jennifer Love Hewitt og Lisa Nilsson er som to dråper vann, skriver Ann-JulieJeg synes at Jennifer Love Hewitt og Lisa Nilsson er som to dråper vann, skriver Ann-Julie

Elin skriver: Ser nesten ikke forskjell på Fran Healy (t.h) i Travis, og Pål Angelskår i Minor Majority... Og jeg er STOR Travis-fan!Elin skriver: Ser nesten ikke forskjell på Fran Healy (t.h) i Travis, og Pål Angelskår i Minor Majority... Og jeg er STOR Travis-fan!

Av en eller annen merkelig grunn ser jeg for meg MacGyver hver gang jeg hører Sting eller Police, skriver HåvardAv en eller annen merkelig grunn ser jeg for meg MacGyver hver gang jeg hører Sting eller Police, skriver Håvard