Alkohol avgjør partnervalg

Tar du med deg feil person hjem fra byen? Alkohol påvirker valg av partner, så pass på!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken er levert av mozon.no og skrevet av journalist Geir Arne Johansen

Jo mer øl du drikker, desto penere blir alle rundt deg. I alle fall om vi skal tro forskere ved Universitetet i Manchester. De mener å ha funnet svaret på hvorfor menn og kvinner tar med seg feil person hjem, skriver Expressen.

Forskernes råd er som følger: Se drømmepartneren din for ditt indre øye og mist for Guds skyld ikke fokus. Da kan du nemlig slippe å våkne dagen derpå og lure: «Hva i all verden var det jeg tenkte på?»

Et nytt sex-øl skal ikke gjøre det enklere å styre unna feil partner på byen.

Flere forhold spiller inn


Professor Nathan Efron studerte over 1000 personer som forsøkte speed-dating, og konkludert med at alkohol spiller en vesentlig rolle i forhold til hvem man prøver å få på kroken. Andre forhold av betydning er om lokalet er røykfylt og hvordan belysningen er.

Professoren understreker at alkohol ikke er den eneste avgjørende faktoren. Hvor godt du ser er like avgjørende.