Trailer-klikk (8)

Hvilke filmer gleder vi oss til, og hvilke kan vi være foruten? Neste Klikk viser dere vei blant trailere på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klikk på bildene for å snurre trailer!

Ukas heite:Romance & Cigarettes

Kommer på kino

: 7. april

Handlingen i korte trekk:

Nick Murders forhold til den flammende fristerinnen Tula kan koste ham ekteskapet med Kitty. Så skjer noe som endrer Nicks oppfatning av hva som virkelig betyr noe i livet. Han må gjenvinne Kittys kjærlighet og respekt før det er for sent.


Vi gleder oss fordi:

Sjelden har vi sett en mer spennende rolleliste. Hør bare her: Susan Sarandon, Kate Winslet, Steve Buscemi og sist men ikke minst selveste Tony Soprano himself, James Gandolfini! Med Coen-brødrene som produsent og et tøtsj av musikal er det vel ingen ting å stusse på. Filmen blir enten ett av årets høydare eller en gedigen skuffelse.


Slipp Jimmy fri

Kommer på kino

: 21. april

Handlingen i korte trekk:

Roy Arnie (Jan Sælid) har en drøm. En dag skal han drive sitt eget sirkus og erobre verden. Nøkkelen til Roy Arnies drøm er Jimmy, et grisehekta narkovrak av en sirkuselefant som skjuler en farlig verdifull hemmelighet. Alt Roy Arnie trenger å gjøre er å slippe Jimmy fri og drømmen vil bli virkelig. Men så går elefanten berserk og rømmer opp på vidda.

Vi gleder oss fordi:

Nå har denne filmen blitt hypet i noe som virker som flere år allerede. Vi gleder oss til å endelig se om Christopher Nielsen klarer å leve opp til forventningene. Og så virker det jo som en knakande god historie...

Ukas bleike:


Date Movie

Kommer på kino

: 24. mars

Handlingen i korte trekk:

Forfatterne av Scary Movie - Aaron Seltzer og Jason Friedberg - spidder den romantiske komedien som genre i Date Movie, en film for folk som elsker datingfilmer og for folk som hater dem. Filmskapernes målsetning, ifølge dem selv: - Vi ville lage en romantisk film som kvinnene blant publikum ville sette pris på og en heidundrandes komedie for mennene i salen.

Vi har vår tvil fordi:

Har vi ikke snart fått nok av «smarte» metafilmer som leker med sjanger? Jeg fikk for min del nok allerede etter «Mannen med den nakne pistol 1».


Dine, mine, våre

Kommer på kino

: 31. mars

Handlingen i korte trekk:

I denne familiekomedien, en ny versjon av en film fra 1968, møter vi de enslige foreldrene Frank og Helen som lar seg smi i hymens lenker... men med 18 barn fordelt mellom dem som alle forsøker å sabotere ekteskapet. De erfarer at ekteskap - og familier - ikke bygges på en dag.

Vi har vår tvil fordi:

Her lukter det «morsomme» bleieskift-scener, sukkersøte rampeunger og happy ending lang vei. Blæh.