Åpen for alle - alltid

Som to dråper vann (83)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er atter et splitter nytt galleri av typen: «Kjendiser som kan ha blitt skilt ved fødselen». De andre 82 episodene ser du her, og vil du sende dine gode tips? Trykk her!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lise mener at herrene Luke Wilson og David Arquette er utrolig like.Lise mener at herrene Luke Wilson og David Arquette er utrolig like.

En herremann skriver til oss og tipser om likheten mellom gode gamle Treat Williams og unge lovende Colin Farrell. Bra tips (red.anm.)En herremann skriver til oss og tipser om likheten mellom gode gamle Treat Williams og unge lovende Colin Farrell. Bra tips (red.anm.)

Sjekk disse gutta her... Evertons Ken McNaught fra midten av 70-tallet og Vål’engas Steffen Iversen. Skummelt like, skriver Hans P.Sjekk disse gutta her... Evertons Ken McNaught fra midten av 70-tallet og Vål’engas Steffen Iversen. Skummelt like, skriver Hans P.

Lennart skriver: Jeg synes «Malin fra Saltkråkan» ligner veldig på Hollywood-stjernen Charlize Theron!Lennart skriver: Jeg synes «Malin fra Saltkråkan» ligner veldig på Hollywood-stjernen Charlize Theron!

Monica Bellucci ligner utrolig på Catherine Zeta-Jones på dette bildet, skriver IngriMonica Bellucci ligner utrolig på Catherine Zeta-Jones på dette bildet, skriver Ingri

Jeg synes skuespillerinne Kiera Knightley ligner på popsanger Natasha Bedingfield. Søk på bilder av begge to på, da skjønner du, skriver Odd Arne. Her er resultatet (red.anm.)Jeg synes skuespillerinne Kiera Knightley ligner på popsanger Natasha Bedingfield. Søk på bilder av begge to på, da skjønner du, skriver Odd Arne. Her er resultatet (red.anm.)

Er det ingen som har sett at Curling-Dordi ligner på skuespiller Jon Voight, spør Stig.Er det ingen som har sett at Curling-Dordi ligner på skuespiller Jon Voight, spør Stig.

Er det ingen som har sett at Curling-Dordi ligner på skuespiller Jon Voight, spør Stig.Er det ingen som har sett at Curling-Dordi ligner på skuespiller Jon Voight, spør Stig.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg synes skuespillerinne Kiera Knightley ligner på popsanger Natasha Bedingfield. Søk på bilder av begge to på, da skjønner du, skriver Odd Arne. Her er resultatet (red.anm.)Jeg synes skuespillerinne Kiera Knightley ligner på popsanger Natasha Bedingfield. Søk på bilder av begge to på, da skjønner du, skriver Odd Arne. Her er resultatet (red.anm.)

Monica Bellucci ligner utrolig på Catherine Zeta-Jones på dette bildet, skriver IngriMonica Bellucci ligner utrolig på Catherine Zeta-Jones på dette bildet, skriver Ingri

Lennart skriver: Jeg synes «Malin fra Saltkråkan» ligner veldig på Hollywood-stjernen Charlize Theron!Lennart skriver: Jeg synes «Malin fra Saltkråkan» ligner veldig på Hollywood-stjernen Charlize Theron!

Sjekk disse gutta her... Evertons Ken McNaught fra midten av 70-tallet og Vål’engas Steffen Iversen. Skummelt like, skriver Hans P.Sjekk disse gutta her... Evertons Ken McNaught fra midten av 70-tallet og Vål’engas Steffen Iversen. Skummelt like, skriver Hans P.

En herremann skriver til oss og tipser om likheten mellom gode gamle Treat Williams og unge lovende Colin Farrell. Bra tips (red.anm.)En herremann skriver til oss og tipser om likheten mellom gode gamle Treat Williams og unge lovende Colin Farrell. Bra tips (red.anm.)

Lise mener at herrene Luke Wilson og David Arquette er utrolig like.Lise mener at herrene Luke Wilson og David Arquette er utrolig like.