Åpen for alle - alltid

Hett fanbrev til Tarantino

Artikkelen fortsetter under annonsen

Quentin Tarantino ble kontaktet av en fan med SM-fantastier, som gikk ut på å kle han ut som en fransk stuepike.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Regissøren Tarantino mottok fanbrevet da han arbeidet med filmen «From Dusk to Dawn». Og det var et brev som virkelig gjorde inntrykk.

- Jeg gikk inn til George Clooney og sa: «Dette må du bare høre». Jeg leste opp brevet og George sa: «Å herregud!»

- Det var en ung, sort kvinne på 17 år som skrev til meg. I brevet beskrev hun hvordan hun ville kle meg opp i fransk stuepike-uniform, få meg til å gjøre rent i hennes leilighet. Jeg skulle krabbe på gulvet og ta imot ordre, mens hun selv skulle stå og røyke sigaretter som hun ville stumpe i gulvteppet. «Etter at du har gjort rent...» Hun bare fortsatte, sier en noe smigret Tarantino til britiske Loaded.

Tarantino understreker at han ikke ble bekymret, men derimot litt pirret av det ekstreme forslaget.

- Da jeg hadde lest brevet tenkte jeg «wow, det der var litt sexy». Jeg ønsker jo egentlig ikke å kle meg opp som en fransk stuepike, men denne 17-åringen var litt annerledes enn gjennomsnittet.

Mer film i Neste Klikk