Meny

Snøværet skaper lange køer på vei til Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snøværet over Østlandsområdet i morgentimene tirsdag har skapt nesten stillstand i biltrafikken langs flere av de store innfartsårene til hovedstaden.

Oslo (NTB): Det er meldt om forsinkelser langs veiene både i Aust-Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud, men situasjonen er verst for bilistene på vei til Oslo i morgenrushet.

Fra nord går trafikken langs E6 inn til Oslo svært sakte fra og med Kløfta. Fra øst stopper trafikken langs E6 opp på Ski, mens bilistene langs E18 møter problemer fra og med Vinterbro. På E18 mellom Drammen og Oslo er det lange køer fra Liertoppen og inn til byen.

Det er snøfallet i morgentimene som har skylden for trafikkproblemene, opplyser vaktoperatør Mats Carlsson ved Vegtrafikksentralen i Oslo.

- Snøen falt såpass sent at det ikke var mulig for brøytemannskapene å få den unna før morgenrushet, sier Carlsson til NTB.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus