Meny

Teflon-lommetørklet og andre oppfinnelser

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld starter TV 2 sitt nye program hvor de er på jakt etter Norges beste ideer. I den forbindelse presenterer vi her syv oppfinnelser vi har suget fra eget bryst.


I tolv uker fremover kan tv-seerne følge jakten på Norges nye supergründer i TV 2-programmet «Skaperen».

Konseptet er et slags «Idol» for gründere, hvor Frithjof Wilborn og hans fagpanel har reist landet rundt for å finne Norges beste forretningsidé eller oppfinnelse.

Utover våren vil seerne få muligheten til å stemme frem sine favoritter. Og i finalen 2. mai vil tre prosjekter stå igjen før vinneren med den aller beste ideen får etableringsstipend fra Innovasjon Norge.

I forbindelse med premieren i kveld, tenkte jeg å presentere et knippe av mine egne idéer:
Koppstativet

Denne oppfinnelsen passer utmerket for alle som er leie av å gå rundt på leting etter et sted å sette fra seg en drink eller kaffekopp.

Med koppstativet vil du alltid ha et bord for hånden. Her er nemlig koppen gjort om til selve bordet, ved at man har festet et stativ på undersiden som folder seg raskt ut ved å trykke på en knapp. Dermed kan du sette koppen fra deg hvor som helst, og bruke hendene til det de er ment for. Ha dem i lomma.

Vær obs på at du ikke bør rette koppen mot noen, og heller ikke bør trykke på knappen mens du drikker. Oppfinnelsen leveres med sklisikre gummiknotter.


Paraply med ostehøvel


Hvor ofte har du ikke vært ute og gått i regnet og plutselig fått fryktelig lyst på ost, men så har du ikke ostehøvelen med deg og må gå hjem med uforrettet sak.

Slapp av. Her er nemlig ostehøvelparaplyen, som i tillegg til å beskytte både deg og ost mot regn, også fungerer utmerket til å skjære skiver av dette meieriproduktet hvor som helst, når som helst.

Denne paraplyen burde være obligatorisk i Bergen, men kommer også i flere varianter, med både vinopptrekker, tannbørste og kulepenn ferdig montert.


Trikini

Denne idéen kom til meg sist natt, da jeg tenkte at det sikkert må finnes flere områder på kroppen som kan innføres som pirrende og sensuelt område.

Og hva da med knærne? De er jo bare der. Men ved å dekke dem til, vil disse gamle traverne helt sikkert kunne bli forbundet med både spenning og pirring.

La meg derfor presentere trikinien, som i motsetning til bikinien ikke bare dekker to områder, men tre! I tillegg fungerer den også som mild knebeskytter mot krabber og knelere.


Sov i ro med mp3

Her er den perfekte gave til personen som er glad i å lytte til Nattønsket, samtidig som han skal sove.

Mange vil kanskje innvende at denne sov i roen med innebygd mp3-spiller bare blir en slags klissete variant av hodetelefonen, eller ørepluggen. Og det må jeg vel egentlig gi kritikerne rett på.

Det er bare å krype til korset og innrømme at dette ikke er blant mine beste idéer. Men jeg har flere.

For eksempel ...


Bærplukketanksen

Alle kan være enig i at krig både er dumt og feigt, og at det også finnes utrolig mye bær i lyngen. Og med denne fantastiske oppfinnelsen, vil man kunne bruke stridsvogner på en ny og bedre måte.

Bærplukketanksen kan med letthet plukke med seg det naturens matfat har å by på, og vil være perfekt å ta med seg på søndagstur i skogen. For mat vil alltid vinne over krig med et hestehode.


Teflon-lommetørklet


Lei av alltid å måtte vaske lommetørklene når forkjølelsen slår til for fullt? Tenkte jeg det ikke. Men med denne oppfinnelsen trenger du ikke lenger kaste tørklet i vask etter bruk, eller springe i skytteltrafikk mellom stue og bad.

På teflonlommetørklet renner nemlig snørra rett av, slik at lommetørklet til enhver tid vil føles som rent.

Husk at det kan være en fordel alltid å ha med seg noe papir for å tørke av teflonen, ellers kan dette bli veldig grisete.


Nøkkelknippe med vinterkjetting

Du ser det hver høst: Med en gang den første snøen kommer begynner kaos, kø og anarki å råde.

Men med dette praktiske nøkkelknippet, vil det for alltid bli slutt på trailersjåfører som står langs veikanten mens de titter tomt opp i luften.

Nøkkelknippet leveres nemlig med vinterkjetting ferdigmontert, slik at du alltid er forberedt på det første snøfallet.

Nøkkelknippet kan også leveres med ankerkjetting for båtfolket.


«Skaperen» starter på TV 2 klokken 20.00 i kveld.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus