Meny

Like barn leker best?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like grilldresser er ut, nå er det plastisk kirugi som gjelder.

I Kina går kjærester så drastisk til verks at de opererer seg for å bli mer like hverandre, melder Aftonbladet.

Kilden er avisen China Daily, som melder om et rush til plastisk kirurgen rundt Valentines dag. Inngrepet er blitt vanlig blant de yngre som ønsker å uttrykke sin gjensidige kjærlighet for hverandre.

Ifølge Liu Chunlong, som er sjef på en større skjønnhetsklinikk i Shanghai, hadde de en økning i antall kunder i tyve-års alderen på rundt 30 prosent, i perioden mellom 4. og 14. februar.

Visse steder tilbyr også spesielle «Valentines»-pakker med nedsatt pris.

I følge China Today gjør parene dette for å hylle forholdet dem imellom. Den 24-årige kvinnen Liu Yan opererte seg sammen med sin 28-årige kjæreste. De gikk for like neser.

- Jeg foreslo at vi skulle gjøre det, som en måte å hylle forholdet vårt og binde oss sammen på. Kjæresten min elsket ideen og betalte for operasjonene. Vi er svært fornøyd med resultatet, sier Liu.

Plastisk kirurgi, plastikkirurgi, gren av kirurgien som foretar operative inngrep for å rette på medfødte el. ervervede feil, skader og misdannelser (f.eks. hareskår, brannsår). Omfatter også kosmetiske operasjoner som ansiktsløftning og brystkorreksjoner.

- Caplex

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus