Helgens hotte sjekketriks

Er du singel etter et fast forhold? Her er fem tips til deg som skal ut på sjekkemarkedet igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken er levert av mozon.no og skrevet av redaktør Maren Synnevåg

Det er lett å tro at singellivet er en evig fest og flørt. Men om du er ledig på markedet etter et langt fravær med kjæreste, oppdager du raskt at sjekkingen kan være en vanskelig kunst.

For det første kan single velge mellom et utall varianter av mer eller mindre kvalitetssikrede utgaver av begge kjønn. Risikoen for å velge feil er derfor stor når du ikke lenger er vant til å skille kvalitet fra kåtskap.

Og er du gått tom for sjekkereplikker: Husk at det er de enkle triksene som virker best

I tillegg er det slett ikke sikkert at sjekkemarkedet nå fungerer etter de samme reglene som forrige gang du var singel. Derfor trenger du litt hjelp på veien.

Og her er våre fem tips til nysingle menn og kvinner som vil være med på dansen igjen:1) Lytt til erfaring
Det første du trenger er en singel venn. En som kan fortelle deg om gode utesteder og møteplasser, som kjenner andre single mennesker og som kan advare deg mot de mest åpenbare tabbene i begynnelsen.

2) Les deg opp
Dameblader, magasiner og internettsider som Mozon.no har masse artikler og spørsmål fra lesere om sex og sjekking. Her kan du finne ut av hvordan andre single tenker om sjekking og lære noen gode tips på veien.

3) Finn din arena
Barer og puber er et flott sted å møte nye mennesker. Men her er det langt mellom fagre prinsesser og riddere til hest.

Om halv-tre sjekkingen er din store styrke er det jo greit nok. Men for alle andre vil det være lettere å møte sjarmerende mennesker der du selv trives best. Bli med på et språkkurs, en vinklubb, et yogakurs eller hva du selv har mest lyst til. Da treffer du ofte mennesker med like interesser som også liker deg.

4) Vit hva du vil
Er du på jakt etter en ny kjæreste med en gang? Eller vil du bare slå i hjel noen måneder eller år med uforpliktende singelliv?

Finn ut hva du vil og oppfør deg deretter, så slipper du mange problemer og hjertesorger de neste månedene.

5) Sikker sex
De fleste par slutter å tenke på sikker sex etter en stund i et fast forhold. Men nå er det på tide å ta fram bøkene fra seksualundervisningen igjen. Kondom er det eneste som beskytter godt mot overførbare seksuelle sykdommer - og de finnes det en del av der ute.

Er du opptatt med jobb og studier, men har tilgang til PC. Fortvil ikke. Nettsjekking er svært in for tiden. Her får du våre beste tips


mozon.no, fredag 24. februar 2006

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus