Kannibal har lyst på Robbie Williams

Armin Meiwes som drepte og spiste en mann han traff på Internett, sier han kunne tenke seg Robbie Williams til middag fordi han «kun spiser pene mennesker».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men Robbie er ikke den eneste fantasien på tyskerens drømmemeny, skriver britiske Bang Showbiz.

Armin Meiwes kunne også tenke seg en bit av Oasis-vokalisten Liam Gallagher, artisten Barry Manilow og skuespiller Hugh Grant, fordi han «kun spiser pene mennesker».

Disse bisarre fantasiene kom frem under rettssaken i Frankfurt, der Armin forklarer seg om drapet på Bernd Brandes.

I 2004 ble Armin idømt 8,5 års fengsel for drapet, men den tyske riksadvokaten mener likevel at dommen var for mild og krever lovens strengeste straff, som er livstid.

Rystende


Den tyske kannibalens grove historie har rystet så vel Tyskland som resten av verden, med sin brutalitet. Armin Meiwes er av tysk presse døpt «Kannibalen fra Rotenburg».

I 2001 la den høflige og stillferdige datateknikeren ut en annonse på Internett, der han søkte etter «unge, veltrente menn i alderen 18 til 30 år for slakting».

Over 200 menn meldte seg, og Meiwes plukket ut den 43 år gamle ingeniøren Bernd Jürgen Brandes. Brandes var innforstått med hva han hadde i vente, skrev sitt testamente og kjøpte enveisbillett til Rotenburg, der Meiwes møtte ham på stasjonen.

De to mennene dro hjem til Meiwes, der de hadde sex sammen og la planene sammen. Bandes ble deretter «bedøvet» med sovemedisin og whisky, før Meiwes hentet kniven. Meiwes skar deretter penisen av Brandes. Den hadde de planlagt å spise sammen, men fant den uspiselig «selv da den var stekt».

Etter dette besvimte Brandes, og Meiwes la ham da på en benk, for senere å partere liket, og pakke 30 kilo av kjøttet ned i fryseren.

Under rettssaken fikk de sjokkerte tilhørerne høre hvordan Meiwes senere hadde spist to tredeler av kjøttet, sammen med poteter og pepper- eller rødvinssaus.

Prøvde igjen


Politiet fant frem til Meiwes etter at en østerriksk student tipset dem i desember 2002.

Studenten hadde kommet over en melding på nettet hvor Meiwes igjen søkte etter en mann som var villig til å bli drept og spist. Kannibalisme er ikke forbudt i Tyskland, men den tyske riksadvokaten mener likevel at dommen var for mild og krever altså lovens strengeste straff, som er livstid.

Personvernpolicy