Indisk pensjonist tar eksamen for 37. gang

En 72 år gammel inder skal ta eksamen for trettisyvende gang i håp om at han endelig skal kunne bli gift.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Matteeksamen kan være et slit, det vet inderen Shiv Charan alt om. Han har prøvd å klare eksamenen 37 ganger.Matteeksamen kan være et slit, det vet inderen Shiv Charan alt om. Han har prøvd å klare eksamenen 37 ganger.

I 1969 sverget den da 35 år gamle inderen Shiv Charan at han ikke skulle gifte seg før han var ferdig med alle eksamener.

37 år senere jobber han fortsatt med å klare matematikken.

Det er Indo Asian News Service som bringer historien om den bestemte, men kanskje ikke fullt så begavede 72-åringen fra Rajastan. Til nyhetsbyrået forklarer han at han har gjennomført alle andre eksamener med glans, men at det altså er denne matten det skorter på.

- Matte har alltid vært vanskelig for meg, men denne gangen føler jeg på meg at det skal gå bra, sier stabeisen Charan.

Shiv Charan blir ofte tatt for å være en foreldrer eller vakt når han møter opp på eksamen. Men den indiske 72-åringen er ikke den som har tenkt å gi opp.

- Jeg ville ikke drømme om å bryte løftet mitt. Jeg skal klare den siste eksamenen, slik at jeg kan bli gift.

Les også:

Verdens eldste skoleelev i fare for å bli utvist
Aldri for sent å gå på skole

Personvernpolicy