Rekordmange hackerangrep mot Danmark

470 danske hjemmesider ble mandag angrepet av såkalte hackere og overskrevet med nettgrafitti i forbindelse med Muhammed-konflikten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

København (NTB-Ritzau):

(Foto: www.sandia.gov)(Foto: www.sandia.gov)

- Etter at vi i helgen bare så 127 angrepne hjemmesider, håpet jeg at bombardementet var avtagende. Utviklingen mandag, der vi hadde over 400 vellykkede hackerangrep, viser imidlertid at det langt fra er over ennå, sier Ulf Munkedal, IT-sikkerhetsekspert og grunnlegger av selskapet FortConsult.

FortConsult overvåker utviklingen av hackerangrep mot danske hjemmesider. Selskapet følger blant annet rapportene som hackerne selv sender ut, for disse hackerne lager mest mulig blest om det de har gjort.

(©NTB)

Personvernpolicy