Highly Perfumed Ladies Room

Å være på et damebad er som å være på en fremmed planet befolket av uforståelige skapninger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg skulle bare på do, jeg. Det er ikke så viktig hva jeg skulle på do, men jeg skulle på do. Jeg har ikke separat do og bad hjemme. Jeg hadde det, men slo ned veggen. Nå var ikke det poenget, men jeg syntes likevel jeg burde nevne det.

Altså, badet er mitt. Ikke bare mitt, men også mitt. Kjæresten min eier også en del av badet. Vi eier vel cirka like mye hver. Det skulle vel tilsi at jeg eier halvparten. Nå snakker vi gulvflate, selvsagt.

For i praksis har jeg ikke mye jeg skulle ha sagt på badet mitt, for der eier jeg sannelig ikke mye. Før jeg i det hele tatt er innen rekkevidden av doen, må jeg bane meg vei gjennom ansiktsmasker, flasker med Active Lip Care og bøttevis med Cleansing-kremer.

På badet mitt finnes det kremer for alt. Vi (hun) har dagkremer, nattkremer, ettermiddagskremer, tidlig-på-kvelden-kremer og kremfjerningskremer. Der er kremer som beskytter hendene, gjør huden din myk, gjenoppretter freden i verden, og vi (hun) har faktisk også en kremfjerningskrem. Jeg lurer strengt tatt mest på hva man bruker for å fjerne kremfjerningskremen? Finnes det en kremfjerningskremkrem?

Før jeg bestemte meg for å skrive dette, tok jeg meg en tur inn på badet for å lese litt på alle flaskene, posene, eskene og boksene. Der finner vi produkter med fengende navn som Body Silk, Body Cream, Face Mask, Protective Hand Balm, Active Lip Care, Cleansing Cream og faktisk også en Curl Amplifier (!?).

Jeg befinner meg på ukjent grunn, og føler at jeg vet like mye om stortingsproposisjoner før 1939 som jeg gjør om disse produktene. Jeg vet ikke hva navnene betyr engang. Jeg mener, jeg vet jo hva ord for ord betyr. Jeg vet jo at body betyr kropp og at silk betyr silke, men hva Body Silk er for noe, ligger bortenfor måne for mitt vedkommende.

Disse produktene inneholder revolusjonerende, nyoppdagede stoffer, alle som en. De har navn som glukasil, penityl, fummarat og lampaflyx. Bra er de i hvert fall. Såpass har jeg forstått. Jeg vet ikke helt hva de er bra for, men de er bra.

Hvis de er så bra alle disse produktene, hvorfor bruker ikke alle dem da? Kan de ikke fjerne de skadelige tingene i en atombombe og istedenfor fylle dem med Mud Mask, Body Cream og Active Lip Care? Bombene kan jo slippes over byer, og alle i mils omkrets vil jo få perfekt barnehud, beundringsverdige lepper og fantastiske øyebryn. Og ikke minst: alle ville vært lykkelige og hatt perfekte, hvite tenner.

Eller enda bedre: Hva med å genmanipulere influensavirus, som alle uansett får minst en gang i året? Virusene kan manipuleres til å produsere Beach Bum, Mega Shine Spray og Higly Perfumed Body Lotion? Verden ville blitt et perfekt sted å være. Det vil si: vi hadde sikkert kranglet like mye som før, men vi hadde sett utrolig bra ut mens vi kranglet.

Nå var vel utgangspunktet at jeg skulle på do, men jeg kom aldri så langt.

Akk ja …

Personvernpolicy