Bli en perfekt Valentine

I dag er det 14. februar, det vil si Valentinesdagen. Oi, hadde du kanskje glemt det? Her gir vi deg noen råd på hvordan du kan redde dagen!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken er levert av mozon.no, og skrevet av journalist Karoline Steenbuch

I dag er den store kjærlighetsdagen - dagen som er symbolsk med kjærlighet og romantikk. Men har du kanskje ikke rukket å tenke på hvordan du skal glede din kjære?


Her gir vi deg noen tips for en vellykket Valentinesdag.

 • En personlig hilsen.
  Den klassiske Valentine-hilsenen er en hjerteformet konfekteske, med ballonger og kort. Men det er også lov å være litt mer original: En personlig hilsen og en liten presang når han/hun kommer på jobb eller kommer hjem.
 • Romantisk arena.
  Har du en liten italiensk favorittrestaurant? Dette er nemlig ikke dagen for å spise på McDonald's. Både menn og kvinner setter pris på litt mer romantiske omgivelser en sjelden gang, og dagen i dag er en slik anledning.
 • Favoritt blomster.
  Finn ut hva som er yndlingsblomsten hennes og overrask henne med en bukett på jobben. Er du jente kan du også overraske mannen din med blomster på jobben.
 • I dusjen.
  Mens din kjære er i dusjen, varm håndkle med en hårtørker og skriv på speilet med tannpasta eller leppestift: Jeg elsker deg.
 • Barnevakt.
  Har dere barn sørg for å få barnevakt i kveld! Send din kjære til et romantisk sted, som en restaurant eller kanskje et hotell. Når hun eller han møter opp er du allerede der med blomster og en flaske champagne.
 • SMS & E-mail.
  Er det en dag det er lov til å bombardere din kjære med kjærlighetsord, dikt og rim, så er det i dag. Send kjæresten din utallige sms-er og mailer gjennom dagen og la ordene komme rett fra hjertet.
 • På kjøkkenet.
  Middag hjemme er ofte mer romantisk enn en overfylt restaurant. Lag noe enkelt og smør tjukt på med stearinlys og klinemusikk for stemningens skyld. Les videre for gode menyforslag.
 • En romantisk 3-retters
  Klin til med en 3-retters meny på denne romantiske dagen.

  Forrett:
  En enkel og romantisk forrett er skinke og honningmelon.

  Middag:
  Lag en hjerteformet pai eller pizza! Når du i dag lager din vanlige favorittpizza eller pai, bytt ut den vanlige og kjedelige ildfaste formen med en hjerteformet panne.

  Blåskjell
  ... er også en populær romantisk rett. Dette trenger du til 2 personer: 800 gram blåskjell, 1,5 ss extra virgin olivenolje, 2 fedd hvitløk, en halv ss hakket/frisk timian, 4 stk. hel hvit pepper, 1,5 dl hvitvin og en halv stor løk.

  Slik gjør du:
  Skyll og rens skjellene grundig. Kutt løken i små terninger og knus hvitløkfeddene. Varm oljen i en kjele og tilsett løk, hvitløk og timian. Fres til det blir gyllent. Tilsett vin og pepper og kok opp. Ha i blåskjellene og damp dem over sterk varme til skjellene åpner seg. Serveres med ferskt brød.

  Dessert:
  Hold deg til hjerteformet mat med en enkel geledessert.
  Dette trenger du: 2 skiver ferdigpakket gele med jordbærsmak, 2 dl vaniljesaus og 20 bringebær. Slik gjør du: Trykk ut hjerter av geleen. Hell vaniljesaus på tallerkenen og legg hjertet på midten av tallerkenen. Pynt med bringebær.

  Og som prikker over i-en:

  Her er den komplette guiden til midlene som øker den seksuelle evnen og lysten.

Tilslutt, husk at det trenger ikke nødvendigvis være kjæresten eller ektefellen du forteller du er glad i på denne dagen. Si det til barna, foreldre, venner og kollegaer!


Kilde: Tine og Art of taste/ Levert av Mozon.no, 14.02.2006

Personvernpolicy