Vinn billetter til steinhard konsert-combo

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag 14. februar spiller JR Ewing og Coheed And Cambria på Rockefeller, og her kan du vinne billetter til konserten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Førstkommende tirsdag blir Oslo sannsynligvis arnested for en av de heftigste konsertene i Norge så langt i år.

Vokalist i JR Ewing, Andreas Tylden (foto: Stig Henning Morken)Vokalist i JR Ewing, Andreas Tylden (foto: Stig Henning Morken)

På programmet står monsterrockerne Coheed And Cambria som sammen med supportbandet JR Ewing er klare for å gi rockehungrige nordmenn en lenge etterlengtet dose steinhard musikk!

Begge bandene ga ut plate i 2005, og her hjemme høstet JR Ewing mye ros for sitt ypperlige «Maelstrom». JR Ewing viser med denne plata at de er i ferd med å vokse ut av den noe begrensede hardcore-nisjen, og har laget et imponerende rockealbum som låter som skapt for et mer internasjonalt marked og publikum.

Headlinere


Headlinerne er likevel de nord-amerikanske hardrockerne Coheed And Cambria, som med sitt tredje album, «Good Apollo, I'm Burning Star IV, Vol. 1: From Fear Through the Eyes of Madness», har gjort det stort verden over.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Coheed And CambriaCoheed And Cambria

Stilen kan sies å være en salig blanding av metal og progrock, samtidig som de heller ikke går av veien for å være svulstige (ballader, harmonier og heftige strykerearrangementer).

Legg til at vokalisten høres ut som snytt ut av nesen til Cedric Bixler i Mars Volta, og du forstår kanskje hva Coheed And Cambria dreier seg om.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Nå kan du og en venn få med deg konserten på Rockefeller førstkommende tirsdag, og alt du trenger å gjøre er å svare oss på følgende:

Coheed And Cambria skulle egentlig spilt konsert i Oslo for en liten stund siden. Når var dette, og hvem skulle egentlig varmet opp for bandet?

I tillegg vil vi vite navnet på de to første albumene til JR Ewing og Coheed And Cambria.

Vi presiserer at konserten er i Oslo, og vinnerne må selv påkoste transport til konserlokalet.

PS! I tillegg til konsertbilletter, vanker det også eksemplarer av JR Ewing og Coheed And Cambrias seneste album på vinnerne!

JR EwingJR Ewing


Coheed And Cambria: Hjemmeside
JR Ewing: Hjemmeside

Mer i Magasinet Neste Klikk:


Musikk
Konkurranser JR Ewing: «Maelstrom» (23.05.2005)
JR Ewing tar sats (24.05.2005)