Hvordan finne kjærligheten før Valentines?

<pSt. Valentine's Day nærmer seg med stormskritt. Singel sier du? Fortvil ikke, Neste Klikk presenterer fire (nesten) skuddsikre måter å finne den store kjærligheten. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den store kjærligheten finner man når man minst venter det, heter det så fint. Men hva om man har minst ventet det veldig lenge og fremdeles er alene? Hva da?

Fortvil ikke, Neste Klikk presenterer her fire (nesten) helt skuddsikre måter å finne den store kjærligheten:

Tenk deg selv, ditt hjertets utkårede og en hjelpsom unge... (Foto: Columbia TriStar)Tenk deg selv, ditt hjertets utkårede og en hjelpsom unge... (Foto: Columbia TriStar)

Lær av Hollywood


Når det kommer til å finne «the big love» er det ett sted framfor alle andre man bør skue til og lære av: Hollywood!

Hvorfor ikke prøve «Sleepless in Seattle»-metoden?


Her er det en stor fordel om du har en sønn/datter som nærmer seg 7-8 års alderen, og som synes det er fryktelig leit at du ikke har en kjæreste. (Har du ikke unge selv, kan du kanskje låne en nevø/niese, naboungen eller lignende.)

Det som så skjer er at ungen ringer en radiokanal i de sene nattetimer og forteller om hvor trist det er at du, som er et slikt fantastisk menneske, ikke har en helt spesiell person å dele dine gleder og sorger med.

Deretter vil du motta en hel del brev fra andre mer eller mindre interessante, ensomme mennesker som vil møte deg.

Nå kommer det viktige; stol på ungens magefølelse her! Eventuelt må du følge med på om du møter en person tilfeldig, flere ganger, som du føler en spesiell dragning mot.

Til syvende og sist må du reise til New York og møte den store kjærligheten på toppen av Empire State Building, 14. februar. (Hvis du synes dette blir dyrt - ekte kjærlighet skal jo være gratis - kan du gå for en annen høy bygning, som for eksempel Postgirobygget hvis du er bosatt i Oslo.)


Pluss:

Dette funker garantert, vi har jo sett det på film, og som alle vet er romantiske komedier veldig realistiske.


Minus:

Du kan bli litt fortvilet underveis, møte på hindringer og så videre, men dette bedrer underholdningsverdien når du skal fortelle barnebarna dine hvordan du møtte deres bestemor/bestefar.

Og la oss ikke forlate Hollywood helt ennå.

På med passende antrekk og vent... (Foto: Touchstone Pictures)På med passende antrekk og vent... (Foto: Touchstone Pictures)

Horete Askepott


Om dette ble litt for tamt for deg vil kanskje

«Pretty Woman»-metoden falle mer i smak:

Noen vil muligens rynke litt på nesen av denne metoden. (Jeg kjenner at jeg kvier meg litt for å oppfordre til kjøp og salg av seksuelle tjenester. Men når Hollywood gjør det, med Julia Roberts og Richard Gere i hovedrollene, er det selvfølgelig helt i orden!) Det hjelper om man tenker på det som en (bokstavelig talt) litt horete Askepott-historie.

Filmens tagline lyder «She walked off the street, into his life and stole his heart», og det sier vel sitt. Dette er såre enkelt!

Still deg på gata i passende antrekk og vent på at drømmeprins(ess)en skal dukke opp i en superfet sportsbil. Husk at selv om vedkommende egentlig spør deg om veien, må du bare sette deg inn i bilen og bli med til luksushotellet han/hun bor på. Deretter følger; shopping, opplæring i folkeskikk fra hotellets hyggelige manager, flotte middager, forelskelse og fortvilelse, før du til slutt blir plukket opp i limousin og vips er drømmeprins(ess)en din.


Pluss:

Dette funker garantert, vi har jo sett det på film, og som alle vet er romantiske komedier veldig realistiske.


Minus:

Det å selge kroppen sin er nok en langt mindre glamorøs affære enn det Gary Marshall ynder å fremstille det som, i en av 90-tallets største suksessfilmer.

Inspirasjon kan også hentes fra det mer dagligdagse.

Glem SMS- og epost-flørting, det er ved postkassa det skjer! (Foto: artkaderne.dk)Glem SMS- og epost-flørting, det er ved postkassa det skjer! (Foto: artkaderne.dk)

Postmann = Don Juan


Ser et barn i ungeflokken annerledes ut er det ofte postmannen som får skylda. Ingen røyk uten ild... La meg presentere postvesen-metoden:


Alle vet at postmenn og -kvinner utgjør en viktig del av det maskineriet vi kaller samfunn; men dette med postmannens rolle som forfører og beiler er sterkt undervurdert i dag.

Denne metoden går ganske enkelt ut på at postmenn og -kvinner skal ta ansvar og flørte vilt og hemningsløst med postmottakere, som på sin side må passe på å holde seg hjemme og være tilgjengelig når posten leveres.

Antihelten Henry Chinaski, i Charles Bukowskis roman «Post Office» forfører og lar seg forføre av kvinner av alle slag, så hvorfor skal ikke Ola Postmann kunne gjøre det samme?


Pluss:

Dette er en mulighet for alle; enten så jobber du i posten, og/eller så mottar du post...


Minus:

Viktig post kan komme til å komme på avveie.


En typisk lege... (Foto: thesahara.info)En typisk lege... (Foto: thesahara.info)

Blir det helt akutt...


Om du føler at behovet for å finne den store kjærligheten blir helt akutt vil jeg foreslå sykehus-metoden.

Alle vet jo at leger og sykepleiere er pene, og yrkesvalget tilsier at de må være omsorgsfulle i tillegg.


Sykehus-metoden, egner seg gjerne som en siste utvei, og kommer i to versjoner:

1. Går du for innleggelse gjelder det å planlegge litt, for eksempel ved å ta fram «Medisinsk Leksikon». Hold deg unna de virkelig alvorlige sakene, men husk at en flis i fingeren nok ikke kvalifiserer til noe sykehusopphold.

2. Er du for samvittighetsfull for slikt lureri, hvorfor ikke (bare) late som du skal besøke noen? Ta med deg en bunke med papirer, mist den i gulvet akkurat i det den vakre legen eller pleieren går forbi og vedkommende vil (nesten) garantert hjelpe deg slik at et magisk øyeblikk (nesten) garantert vil oppstå.


Pluss:

Tenk George Clooney look-alikes, sykepleieruniformer og ikke minst noen som virkelig kan ta vare på deg når du blir syk og stakkarslig.


Minus:

Det kan tenkes legene og sykepleierne har noe bedre å gjøre enn å flørte med «falske» pasienter.

Kilder: «Sleepless in Seattle», regi Nora Ephron, «Pretty Woman», regi Gary Marshall og «Post Office» av Charles Bukowski.

Metodene er ikke vitenskapelig testet og bør ikke nødvendigvis tas for god fisk.

Hvilke metoder brukte du for å vinne ditt hjertes utkårede? Gleder du deg til Valentines eller er dagen noe vås? Legg inn din kommentar nedenfor.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus