Dyr som trenger en klipp

Dyr som burde klippe håret og skaffe seg en jobb.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Foreldregenerasjonen på sekstitallet hadde et poeng: Hår kan bli for langt. Og her har vi funnet fram noen dyr som vi mener burde klippe håret og skaffe seg en jobb.

Angorakanin

Nei, dette er ingen sau eller verdens største bomullsdott. Da er det kanskje en pute eller et etnisk hodeplagg noen la fra seg på en benk da? Niksen kniksen, det er det heller ikke. Inni denne hårballen skjuler den seg faktisk en vaskeekte kanin.

I hvert fall tror vi det. Men med hår som dette kan det jo være hva som helst. For eksempel en gigantisk q-tip eller en støvklump noen har funnet under senga. Ypperlig kamuflasje i gitte situasjoner, sikkert, men ikke noe du har lyst å gi en gulrot. Og hva er vel vitsen da?

Ungarsk puli-hund


Et annet navn på denne ungarske skurefillen kunne ha vært rastafari-hund, reaggie- eller hasjhund. Det ser ut som en krabat som hadde egnet seg glimrende i rollen som narkohund. Men dessverre er vi stygt redd for at den ville tatt mestepartene av narkobeslagene selv.

Men at puli-hunden er en skikkelig søtnos er det ingen tvil om. Bare se som den smiler.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Shrek

Ullbomben Shrek fikk kjendisstatus på New Zealand etter at den hadde gått rundt i fjellene og drevet dank i seks år. Til slutt hadde den engang så yndige sauen blitt et ullmonster hvor bare ullen alene veide hele 27 kilo.

Dermed bar det rett i barberstolen for Shrek, som fikk klippet av ullen og solgt den til inntekt for kreftsyke barn. En skikkelig gladsak, altså, som får oss til å håpe at dette ikke var siste brek fra den ullete storsjarmøren.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skotsk høyfjellsfe

Flere har sikkert hørt om kua med fletter gjennom sangen til Trond Viggo. Men oksen med panneluggen er det nok ikke like mange som har hørt om. Det er fordi pannelugger ikke har noe på en okse å gjøre. Og la oss bare si det enda sterkere, mat og hår passer generelt dårlig sammen.

Med hår som dette kan det også være vanskelig å si noe sikkert om dette er en ku eller en okse. Og det kan skape kinkige situasjoner for melkemannskapet, men desto mer positive opplevelser for en eventuell okse.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Orangutang


Det er mye å si om hårmanken til denne hårete slabbedasken. For hår som dette ble vi da ferdig med for lenge siden. Det er tydelig at det skorter på saks og kam i skog og jungel, og at behovet for homsepatrulje er prekært blant orangutangene.

Orangutanger går forøvrig for å være svært intelligente skapninger. Så intelligente at lokalbefolkningen hevder at orangutanger bare later som de er dumme for å slippe å arbeide. Det er sikkert derfor de heller ikke klipper håret og skaffer seg en jobb.

Angora-geit

Alle vet at geiter skal ha skjegg, men hos angorageitene har dette skjegget gått over alle støvleskaft slik at det dekker hele kroppen i det som mest av alt ligner på en kreppet fillerye.

Dermed er det ikke fritt for at denne geiten ser nokså skjuskete ut. Og hvordan den hårete rakkeren unngår å snuble i høyballer eller kræsje i strømgjerdet kan man jo bare spørre seg om.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Donald Trump

Donald Trump er mannen som ga hentesveisen et ansikt. Men nå må denne mannen snart klippe håret og skaffe seg en ordentlig jobb. Og ikke bare tulle og tøyse slik som nå.

Den godeste Trump kunne for eksempel følge Shreks eksempel, ved å barbere vekk alt håret og selge det til inntekt for kreftrammede barn.

På den andre siden er det ikke sikkert at en skallet Donald Trump ville sett så mye bedre ut, tross alt.

Les også:

Dyr som er søte
Dyr som er slemme
Dyr som er tøffe
Dyr som bør skjerpe seg
Dyr som hører julen til
Dyr som overdriver
Dyr bare en mor kan elske
Dyr som er gode venner
Dyr som skuffer
Nusselige dyr