Som to dråper vann (82)

Her er et splitter nytt galleri av typen: «Kjendiser som kan ha blitt skilt ved fødselen». De andre 81 episodene ser du her, og vil du sende dine gode tips? Trykk her!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas mener at skuespiller John Malkowich og frontfigur Michael Stipe i R.E.M ligner. Og han har rett?Andreas mener at skuespiller John Malkowich og frontfigur Michael Stipe i R.E.M ligner. Og han har rett?

Frank skriver kort og godt: Rune Bratseth og Jarl Goli!Frank skriver kort og godt: Rune Bratseth og Jarl Goli!

Robbie Williams' store forbilde må være Jim Carrey som Ace Ventura, skriver GunnhildRobbie Williams' store forbilde må være Jim Carrey som Ace Ventura, skriver Gunnhild

Gisle mener at Dean Winters (alias Ryan O`Reilly i «OZ») og Ari Behn kunne vært brødre. Tipper på motstand her, gitt...Gisle mener at Dean Winters (alias Ryan O`Reilly i «OZ») og Ari Behn kunne vært brødre. Tipper på motstand her, gitt...

Eg synst forfattar Erlend Loe liknar noko på musikkstjerna Moby, skriver RonnyEg synst forfattar Erlend Loe liknar noko på musikkstjerna Moby, skriver Ronny

Det har kommet veldig mange tips om likheten mellom Charlie Sheen og Roar Strand (RBK), og Susanne får æren denne gang. Takk.Det har kommet veldig mange tips om likheten mellom Charlie Sheen og Roar Strand (RBK), og Susanne får æren denne gang. Takk.

Sarah Michelle Gellar (Buffy) og Grand Prix-vinner Christine Gulbrandsen er like, skriver KristinSarah Michelle Gellar (Buffy) og Grand Prix-vinner Christine Gulbrandsen er like, skriver Kristin

Christine skriver: Likheten mellom åttitallshelten Billy Idol og vår kjære vampyr Spike (James Marsters) er en kjent sak (i hvertfall i visse (BTVS-) kretser...)!Christine skriver: Likheten mellom åttitallshelten Billy Idol og vår kjære vampyr Spike (James Marsters) er en kjent sak (i hvertfall i visse (BTVS-) kretser...)!

Åsne Seierstad og politikeren Aslak Sira Myhre er helt like. Har ikke bilder, sjekk selv, skriver Ragnar. Tja...Åsne Seierstad og politikeren Aslak Sira Myhre er helt like. Har ikke bilder, sjekk selv, skriver Ragnar. Tja...

Robbie Williams' store forbilde må være Jim Carrey som Ace Ventura, skriver GunnhildRobbie Williams' store forbilde må være Jim Carrey som Ace Ventura, skriver Gunnhild

Åsne Seierstad og politikeren Aslak Sira Myhre er helt like. Har ikke bilder, sjekk selv, skriver Ragnar. Tja...Åsne Seierstad og politikeren Aslak Sira Myhre er helt like. Har ikke bilder, sjekk selv, skriver Ragnar. Tja...

Sarah Michelle Gellar (Buffy) og Grand Prix-vinner Christine Gulbrandsen er like, skriver KristinSarah Michelle Gellar (Buffy) og Grand Prix-vinner Christine Gulbrandsen er like, skriver Kristin

Christine skriver: Likheten mellom åttitallshelten Billy Idol og vår kjære vampyr Spike (James Marsters) er en kjent sak (i hvertfall i visse (BTVS-) kretser...)!Christine skriver: Likheten mellom åttitallshelten Billy Idol og vår kjære vampyr Spike (James Marsters) er en kjent sak (i hvertfall i visse (BTVS-) kretser...)!

Frank skriver kort og godt: Rune Bratseth og Jarl Goli!Frank skriver kort og godt: Rune Bratseth og Jarl Goli!

Gisle mener at Dean Winters (alias Ryan O`Reilly i «OZ») og Ari Behn kunne vært brødre. Tipper på motstand her, gitt...Gisle mener at Dean Winters (alias Ryan O`Reilly i «OZ») og Ari Behn kunne vært brødre. Tipper på motstand her, gitt...

Andreas mener at skuespiller John Malkowich og frontfigur Michael Stipe i R.E.M ligner. Og han har rett?Andreas mener at skuespiller John Malkowich og frontfigur Michael Stipe i R.E.M ligner. Og han har rett?

Det har kommet veldig mange tips om likheten mellom Charlie Sheen og Roar Strand (RBK), og Susanne får æren denne gang. Takk.Det har kommet veldig mange tips om likheten mellom Charlie Sheen og Roar Strand (RBK), og Susanne får æren denne gang. Takk.

Eg synst forfattar Erlend Loe liknar noko på musikkstjerna Moby, skriver RonnyEg synst forfattar Erlend Loe liknar noko på musikkstjerna Moby, skriver Ronny

Personvernpolicy