Bli med på ord-dugnad

Artikkelen fortsetter under annonsen

<pLa dette være artikkelen som dukker opp dersom du bruker Google til å søke etter kastanjefrosker, svanesvamper og brunstboller. Bli med på dugnad! </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har du noen gang søkt på ordet «dådyrsaus » i Google? Nei, tenkte meg det. Men hadde du gjort det, ville du oppdaget at det hadde gitt null treff. Akkurat som «korkhyse », «krønsjemaskin » og «hostekurs».

Det vil si: Det har gitt null treff i Google. Inntil nå. For om få dager vil Google plukke opp disse ordene, og sørge for at de for evig og alltid vil bli knyttet opp til denne artikkelen.

Det er nemlig slik med søkemotorer, at man er garantert topptreff dersom man er den eneste som har skrevet ordet på nett.

Og det har fått meg på følgende tanke: Hva om vi legger alle våre kreative hoder i bløt, og lager en kjempedugnad der vi skriver opp så mange ord som mulig som ikke gir treff i Google?!

Hva om vi samler alle ordene av typen

kastanjefrosker

,

luksusloff

og

suppebjørn

og skriver dem inn i kommentarfeltet under?

En svinesuper idé, om jeg skal si det selv. For la oss være ærlige folkens: Det finnes langt flere ord i verden enn det Google hittil har registrert. Og på nettet er det førstemann til mølla som gjelder.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv merker jeg for eksempel en skrikende mangel på treff som inneholder ordet brunst. Brunstvase , for eksempel. Eller brunstkro. De gir begge 0 treff i Google. Det skal det bli det en ordning på nå.

Og i samme slengen vil jeg også nevne gratengfrokost , kortisonflagg , kraftknott og bulldoserbrøl som heller ikke er registrert av søkemotorene. Før nå, altså. Nå når de skrives på nettet for første gang.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Heller ikke uskyldige kaffesnakk gir treff i Google. Men til gjengjeld har søkemotoren registrert hele syv treff på ordet fiskepromp . Og fire treff på bananskallfall , tre på karaffeltopp , to på pølsekaos og ett treff på både pausekatt og det mystiske ordet pulveriseringsapparat.

Og all ære til dem som var først ute med å skrive disse ordene. I salute you.

Men det finnes flere ord der ute. Mange flere. Det er bare å ta tak i disse og skrive dem inn i kommentarfeltet under.

Men vær obs på at upassende språkbruk blir luket vekk.

... Om vi da ikke heller velger å krumplettere det i skuslebloken.

Ps. Er du i tvil om et ord er registrert eller ikke, kan du søke i Google her.