Nytt design på Startsiden

Artikkelen fortsetter under annonsen

I dag presenterer ABC Startsiden nytt design på nettopp Startsiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Startsiden mener at de med dette designet gjør hverdagen litt enklere for deg som bruker.

- Vi har ønsket å modernisere uttrykket på Startsiden, men da i en brukervennlig retning. Nytte, kjapphet og enkelhet er stikkordene. Startsiden skal først og fremst være nyttig for brukerne. Og det skal være enkelt. Blant annet derfor prøver vi å minimere bruken av tung grafikk. Slik beholder brukeren oversikten - og sidene lastes kjapt, sier Espen Udland, administrerende direktør i ABC Startsiden.

Bedre oversikt

Blant de viktigste endringene er et eget «A til Å»-felt cirka midt på siden. Her finner du alfabetisk oversikt over Startsidens innhold.

Ved å klikke på ønsket bokstav, får du opp oversikten over alle temaer og kategorier som begynner på bokstaven du klikket på.

Hjelp til søk

Søking på Internett kan være en utfordring. Tidligere kunne du klikke på spørsmålstegnet ved siden av søkefeltet for å få hjelp.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå har vi endret dette, og fra nå av vil du finne hjelpeikonet under alle søkefeltene. Å finne informasjon på Internett er lett. Utfordringen ligger i å finne relevant informasjon. Derfor finner du blant annet tips for hvordan du kan søke bedre på hjelpesidene.

Andre endringer

Det er gjort flere andre endringer, av både stor og liten karakter. Blant annet er tekstmenyen øverst på siden, under toppbanneret, fjernet - og venstremenyen er endret noe.

- Vi ønsker selvsagt kontinuerlig å forbedre oss, og vi vil også i fremtiden stadig lansere forbedringer med hensyn til design. Det er viktig for oss at disse endringene skjer i en brukervennlig retning, slik at brukerne får en positiv opplevelse av Startsiden.