Nettmøte: Klarsynte Helle

Vi har for andre gang gjentatt suksessen med å ha Helle, som er klarsynt, på besøk på nettmøte. Nedenfor kan du lese masse interessante svar, på mange spennende spørsmål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Helle gjestet oss sist var det så populært at vi holdt på i det vide og brede. Nå gjentok vi på alle måter suksessen.

Helle jobber med de åndelige tingene i livet, noe hun har arvet gjennom flere generasjoner. Hun er synsk og kanaliserer, det vil si at hun leser tanker, ser bilder og kjenner følelser.

Dette har hun holdt på med i hele 40 år, og er meget etterspurt innenfor dette område i Norge.


Nettmøtet pågikk fra klokken 12-14, og vi beklager at ikke alle kan få svar på to timer.

Pågangen har vært enorm, men under kan du lese svarene hun gav leserne - og kanskje matcher noen dine egen spørsmål?


Vi gjør oppmerksom på at man ikke kan bli spådd på et slikt nettmøte, man kan ikke spørre Helle om man «blir sammen med den og den personen», om man blir kjendis eller om man bør bytte jobb.

Helle kan altså ikke spå deg gjennom et nettmøte.

Vær oppmerksomme på at alle spørsmål vil bli publisert i denne artikkel. Det vil ikke være mulig å få svar privat på mail eller telefon. Vil du av hensyn til sensitiv informasjon være anonym så merk dette i mailen.

Av hensyn til personvern vil ingen mailadresser bli publisert i denne artikkelen.

Har du spørsmål som du, grunnet omfang eller privat karakter, ikke ønsker å ta via våre nettmøter?

Dagens nett-ekspert er også tilknyttet

eksperthjelp.no


Har du flere spørsmål du ønsker å stille direkte? Trykk her.

 • Er det først sent å sende inn spørsmål? Vel... jeg ville bare si tusen
  takk for de gangene du har hjulpet meg. Har det fryktelig vanskelig for tiden og har problemer med å se positivt på ting. Men jeg jobber hardt med det nå, takket være deg.. :-) Lurer litt på hva du mener når du bruker ordet familietradisjon.. det har satt seg fast i hukommelsen min... :-)
  Klem fra A

SVAR:

Hei A,
Hyggelig at du setter pris på min hjelp, dette gir meg styrke og glede til å jobbe med mennesker hver dag som trenger hjelp.
Det med familietradisjon kan jeg nevne i mange forskjellige situasjoner. Det er vanskelig for meg å huske akkurat i hvilken mening jeg sa dette til deg. Det viktigste uansett er at du jobber med de tingene som gjør at du får det bedre med deg selv, og følger rådene mine, så vil det jeg ser skje deg.
Lykke til!
Mvh
Helle

 • Jeg har en venn med navn njål. Han er 16 år og er født i mai.Jeg og han lurer veldig på om han kommer til å møte noen snart....

SVAR:
Hei,
Både du og Njål kommer til å møte mange gode mennesker fremover, noen blir kjærester og noen blir venner. Sett pris på livet og nyt det og sørg for å svinge unna fallgruver her i livet.
Mvh
Helle

 • Jeg er tidligere rusmisbruker. Etter en årrekke med misbruk fikk jeg
  voldsomme angstanfall, det var som forferdelige krefter var i samme rom. Under besøk hos healer fikk jeg høre om de mørke kreftene som finnes rundt rusmisbrukere og plasser hvor det har foregått. Har du noen erfaringer med disse tingene?
  Mvh Kristin

SVAR:

Hei,
Den healeren du var hos, har jeg ref tidligere svar om mørke krefter ikke respekt for. Han burde hjelpe deg å se positivt, og være i lyset. Når man har vært/eller er rusmisbruker er det helt vanlig å få angstanfall/nevroser, og det er det dere må hjelpes ut av.
Mvh
Helle

 • Hei.
  Du er kanskje ikke klar over at hvis du beviselig har slike
  "overnaturlige" evner som "klarsynthet", og du greier å bevise dem, så kan du kreve 1 million amerikanske dollar. Det er fryktelig mange som har forsøkt, men aldri noen som kommer lenger enn forsøket. "The JREF Million Dollar Paranormal Challenge":
  http://www.randi.org/research/faq.html

SVAR:

Hei,
Dette vet jeg, og mange spør om det. Det er slik at når man jobber med universet så blir ikke det til egen vinning, og dermed får man lite eller ingen hjelp til slike ting, og dermed blir det vanskelig. For meg er det viktigste å hjelpe mennesker, noe jeg får tilbakemelding på hver dag - ikke pengene.

Mvh

Helle

 • Hei!
  Jeg lurer rett å slett på om du tror på Healing? av syke altså! Over
  telefon og ansikt til ansikt!
  mvh Nina

SVAR:

Hei Nina,
Jeg tror ikke på healing over telefon. Men Healing kan ha supplerende effekt ved at man møter en seriøs healer, som tar dette alvorlig. Men også her synes jeg det er veldig mange som utgir seg for å være seriøse. Så vær kritisk og forsiktig.

Mvh
Helle

 • Hei. Jeg lurer på hvor mye det koster å kontakte deg og hvordan?

SVAR:
Hei, dette gjøres kun per telefon, og du treffer meg på www.eksperthjelp.no.

Se informasjon i faktaboksen over.Mvh
Helle

 • Hei Helle:-)
  Når og hvordan oppdaget du for første gang at du var "klarsynt?"
  Selv har jeg det ofte sånn at jeg "vet" hvem som ringer meg før de
  ringer, og jeg føler ofte på meg når folk ikke har det godt. Kan jeg
  være klarsynt?
  Hilsen Anette fra Fyllingsdalen:)

SVAR:

Les tidligere svar, og forrige nettmøte hvor jeg har skrevet grundig om dette.


Mvh
Helle

 • Jeg lurer på om hvorfor jeg jeg opplever panikk av små bølger hvis jeg er ute i en båt, ved å se en foss , egentlig alt som har med urolig vann/hav.

  Jeg ble slik helt plutselig for ca 10 år siden Ingenting er skjedd meg i dette liv. Min mor fortalte at da jeg var liten hadde jeg stivnet, tårene rant uten en lyd da vi dro i båt over fjorden en gang.
  Rita

SVAR:

Det høres for meg ut som det de kaller panikkangst. Dette kan du jobbe med, men ikke begynn å søk i det overnaturlige eller tidligere liv for å finne ut av dette. Ellers vanskelig for meg å svare konkret på et nettmøte.
Mvh
Helle

 • Hei
  Blir det mye snø i kyststrøkene på vestlandet denne vinteren?
  Bare lurte litt jeg da
  Helge

SVAR:
Hei,
Nå ser det jo ut som om alt blåser bort :-) :-)
mvh
Helle

 • Vi har følelsen av vi ikke er alene i huset vi bor. Har hatt flere
  episoder som ikke virker logisk. Datteren vår begynner plutselig å
  gråte, og sier hun ikke liker skummelt. Dette foregår både på dag og nattetid. Kan du se noe?
  Med vennlig hilsen
  D

SVAR:

Hei, på et nettmøte kan jeg ikke se noen ting. Når det gjelder deres opplevelser hjemme, synes jeg at dere skal legge dette fra dere. Ta datteren deres på alvor, og snakk med henne. Men ikke tro på det overnaturlige med en gang som forklaring, fordi denne sannsynligheten er liten.
Mvh
Helle

 • Hei. Jeg er en dame som er kommet litt over 50 og lurer på om du trur du kunne lese meg om jeg kontaktet deg
  Venlig hilsen BeBe

SVAR:

Hei,
Jeg har oppigjennom 40 år jobbet med mennesker som søker råd. Mine evner er sterke, og jeg kan ved å få kontakt med deg, ditt navn, og fødselsdata, gå inn og se hva som omgir deg og dine tanker. Dette før du har sagt noe mer. Når du bekrefter at dette er deg, og får en tillitt så kan vi sammen se på muligheter og utfordringer du står overfor. Dette treffer hver gang, så du er hjertelig velkommen til å ringe meg.

Se kontaktinformasjon i faktaboksen over


Mvh
Helle

 • Hei
  jeg har hatt problemer med mine føtter i et år nå. skal skifte jobb nå. har vært til alle slags leger, men de finner ikke ut av noe. vet du hva det kan være. hvor lenge kommer jeg til å ha disse problemene?
  vennlig hilsen Tommy

SVAR:

Hei,
Vi har ikke lov å gå inn på sykdom, og det er helt riktig da vi har et godt helsevesen i Norge som kan sykdommer langt bedre enn oss. Men lykke til!
Mvh
Helle

 • Hei!
  Jeg strever med dårlig rygg og hofte. Vi driver to gårder og jeg har to barn, så jeg har ikke tid til å være syk. Synes at det er fryktelig trist at jeg ikke får til å stelle hestene mine ordentlig, har ikke ridd på tre måneder. Tror du kneika vil vare lenge?
  Mvh.

SVAR:
Sykdom vil jeg ikke svare på. Men håper at det går veldig bra med deg og hestene dine :-)
Mvh
Helle

 • Hei. Har hatt problemer med mannfolk en periode, finner liksom ikke noen jeg vil interessere meg for på den rette måten, og jeg får ikke fast jobb. Finner meg ikke ny leilighet. Har to i nærmeste familie som sitter i fengsel. Min bror er narkoman. Osv.. osv.. Kan du si noe om hva jeg kan gjøre fremover? Hva vil skje? Vil det gå bedre eller verre for meg? Vet liksom ikke om jeg bryr meg om noen ting lenger.. blir jeg iskald?
  -Fortvilt

SVAR:
Hei
Be til universet om hjelp, styrke og støtte. Stol på dette, og se de positive tingene som sammen kan hjelpe deg fremover. Jobb konstruktivt med hva du vil skal skje. Slik faser som du er inne i er vanlig for mange, og den gir oss styrke og støtte til å takle ting senere i livet og lærer oss å sette pris på de gode tingene.

Mvh
Helle

 • Heisann
  Jeg ser farger rundt mennesker, dyr, planter, gjenstander osv.
  Blå. oransje. rød .grønn er vanlig...Er dette auraer, kan jeg bruke
  dette til noe fornuftig???
  Mvh.
  KN

SVAR:

Hei,
Ja dette er aura, dvs energier som omgir levende vesener. Det er mange som også driver med aura, aurastabilisering, aurafotografering, men personlig har jeg ikke sansen for dette da dette igjen blir umulig for kunden å få dokumentert. Jeg liker å jobbe med ting som kan dokumenteres i forhold til riktighet overfor kunden.
Mvh
Helle

 • Hei.
  Kan du koble deg inn på meg, og gje meg noen gode råd på veien,,,blir eg veldig glad..:-))
  hilsen tobi.

Hei Tobi,

Det kan jeg gjøre om du kontakter meg på telefon (nummeret finner du på www.eksperthjelp.no), men ikke ikke på et nettmøte.

Mvh
Helle

 • Hei Helle
  Hva er telefon.nr ditt hvis jeg vil komme i kontakt med deg??
  Mvh ASE

SVAR:

Se i faktaboksen over

Mvh
Helle

 • Hei Helle.
  Bare en komentar,
  Min mor døde for tre oget halvt år siden. Hun så og følte ting i visse situasjoner. Jeg er overbevist om at hun stadig er her for å "passe" på Hun kommer til meg. Jeg er ikke kristen i den mening at jeg "ber", men etter at hun døde har jeg "bedt" til henne. Og jeg får svar. skal man forøvrig ha direkte ting man vil ha svar på for å ringe deg, eller blir det en generell opplysning.
  Mvh Elisabeth

Hei Elisabeth,

Du kan ringe når du føler det, og kan stille akkurat de spørsmål du ønsker, ingen spørsmål er dumme, og jeg vil være åpen og svare på det jeg mener er innenfor sunn fornuft.

Mvh
Helle

 • Hei Helle. Lurte på litt forskjellige ting.
  Vi har familie i utlandet, og spesielt da de eldre levde så ble jeg
  ekstra lei meg da jeg sa hadet til enkelte av dem. Det viste seg hver gang at det var siste gang jeg skulle treffe dem. Dette har også skjedd meg med nære i Norge. Får en guffen følelse av at noe er galt, men ikke hva og med hvem. Og 1 tilfelle har jeg mistet noen veldig nær og kjær, og en annen gang mistet venninnen min moren sin. Det er ganske ubehagelig å gå rundt å ha sånn følelse og ikke vite hva eller hvorfor. Er det noe underbevisstheten prøver å si meg, og går det an å tolke disse følelsene bedre, annet enn å gå rundt å være "lei seg" og vente på hva som skal skje? Heldigvis har jeg også følt sånt helt uten grunn. Er det da bare tilfeldig? Jeg er også i en veldig tøff periode i livet mitt, økonomisk og ekteskap. Vet du ikke kan spå nå, men har du noen råd
  til hvordan jeg skal takle det på?

  Lykke til videre!

  Vennlig hilsen
  NN

SVAR:

Vi mennesker bruker 80% av tiden vår på å gruble og tenke, hva, hvis, hvordan. Til alle: LEV IDAG, man vet aldri hva som skjer, og mange har angsttanker og er redde for ting som aldri skjer, og da glemmer vi å leve.

Mvh
Helle

 • Hei! Jeg var hos en "spådame" for noen måneder siden. Hun sa at de linjene som vi har i venstre hånd er de vi er født med og sånn som livet vårt er ment for å være, mens de vi har i høyre hånd er sånn som vi har blitt gjennom årene..(eller var det omvendt hånd_. Husker ikke helt) stemmer dette? Jeg har drømt veldig mye i det siste.. Og mye av det jeg har drømt har skjedd i virkeligheten. Drømte f.eks veldig mye om gravide damer en periode, og nå er min 17 år gamle venninne gravid.. En del indre ting også. Kan jeg være klarsynt, eller er det tilfeldig tror du? Mye mer jeg lurer på også, men det hadde blitt en laaang mail. På
  fårhånd tusen takk. Hilsen Lisa

SVAR:
Det å spå i hånd kan jeg ikke veldig mye om, så dette kan jeg ikke svare på. Jeg bruker ikke slik ting, men kun klarsynet. Slike drømmer som du har kan være mye, men trolig er det tilfeldigheter.
PS: Generelt synes jeg at du er veldig ung til å gå til en klarsynt, på telefon må man være over 18 år. Dette er ikke uten grunn.

Mvh
Helle

 • Hei!
  Kjenner du til om planetene som omgir oss, med tyngdekarefter eller lignende, kan påvirke våre valg, muligheter osv. i livet? Altså en mer seriøs form for astrologi enn den man kan lese i ukebladene. Altså at planeters stilling kan være av betydning for hvilke muligheter vi har i våre liv.
  Mvh SR

SVAR:
Ja jeg tror det. Utifra lang livserfaring og lang tid i denne jobben vet jeg at våre stjernetegn representerer mye i forhold til adferd og væremåten vår. Dette med astrologi er meget komplisert, og også her er det mange som "skor" seg på analyser og vide forklaringer. Mye er riktig, men vær kritisk, også her er det meget vanskelig å dokumentere det som blir sagt/skrevet.
Mvh
Helle

 • Hei!
  Flere år tilbake var jeg så heldig å få et dyrt gullkjede av min
  kjæreste. Dette klarer jeg ikke å finne igjen! Jeg har lett lenge!!! Er
  det borte for godt?

SVAR:

Hei, dette kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med!.
Mvh
Helle

 • Hei,

  Jeg har opplevd mye i de siste årene og uten å gå nærmere inn på dette vil jeg spørre deg om du opplever at mennesker som går gjennom tunge tider får 'hjelp' og i så fall hva, hvem det er som hjelper? Jeg har lest litt om det med å være klarsynt og undrer på om det er noe som kan sette det i gang, læres til og i så fall hvordan?
  mvh

SVAR:

Hei, jeg vet helt sikkert at man får god hjelp i vanskelige tider. Men vi må være ydmyke og be om hjelp, be om styrke, og tro på det du ber til. Du må be om å komme gjennom dagen styrket og stole på dette, da vil du få hjelp. Jeg tror det kan være Gud, og kanskje universet, men jeg er ikke så opptatt av hvem det er men at jeg vet det skjer.

Mvh
Helle

 • Har et spørsmål: Vi bor i en leilighet i Oslo. Om natten når jeg går på badet ser jeg skygger etter noe eller noen i stua. Har opplevd å bli stoppet av skyggen på vei tilbake på soverommet. Samboeren min hører også lyder fra badet. Hva kan dette være? Spøkelser/gjenferd? Det var
  slik der jeg bodde før også.
  Mvh
  TG

SVAR:

Hei TG,

Jeg kaller ikke dette gjenferd, det kan være noen som har vært glad i denne leiligheten, Men så lenge dette ikke er til plage, eller føles vondt, synes jeg du skal legge dette fra deg.

Mvh
Helle

 • jeg bare lurer på hva det betyr hvis man har de samme marerittene med ca 5 års mellomrom mellom hvergang man har de! det som er tilfelles med alle er at jeg løper mye.... og de er veldig ekle.... jeg har sanndrømt noen ganger å! kan du hjelpe?
  Mvh
  Anonym

SVAR:

Hei,

Jeg lurer på om det kan være at du løper fra livet generelt, mange gjør dette, og vil da drømme slik. Tar du deg nok tid til å stoppe opp? Kjenne hva som er viktig for deg, og bli bevisst det livet du lever?

Mvh
Helle

 • Hei Helle,
  Jeg var på alternativmessen, og kom i kontakt med en klarsynt som heter McKenzie. Hun fortalte meg at mine besteforeldre kom til henne for å gi meg en beskjed.

  Hun beskrev de ganske nøyaktig både i forhold til oppførsel og utseende, til og med navnene hadde hun rett i. Hun var også ganske nøyaktig i andre ting som omhandlet meg og livet mitt. Hva mener du om at synske har kontakt med "åndeverden"? Du skrev at man skal la de døde være, betyr det at du aldri har vært i kontakt med den verden som McKenzie beskrev,?

  Eller tror du ikke det finnes flere dimensjoner? Jeg hadde kun en positiv opplevelse, men synes det er interessant å høre fra
  flere siderJ
  Therese

Hei Therese,

Alle jobber forskjellig, og jeg mener det er feil å gå ned i åndeverden. Hva vil vi med denne informasjonen? Hadde jeg kommet på alternativmesse og en klarsynt skulle ha penger for at jeg skulle komme i kontakt med noen døde som stod meg nær, og dette skulle foregå i åpne og stressede rom med masse mennesker og energier, da hadde jeg blitt sint!
Slik mener jeg at det er useriøst å jobbe. Jeg har selv vært på alternativmessen og spådd, men vil ikke dette da jeg synes at det ble helt feil for både meg og kundene.
Mvh
Helle

 • Unngår jeg komplikasjoner med hjerte i kommende to år
  Frank

SVAR:

Hei Frank,
Vi som jobber seriøst med dette går ikke inn på sykdom. Det viktigste du kan gjøre er ta vare på helsen din, og oppsøke lege når du blir syk eller føler deg dårlig. Ikke følg følg rådene til eventuelt klarsynte om dette.

Mvh
Helle

 • hei jeg er født xx.xx.xxxx og gjennomgår mye nå. Lurer på om det hele vil få en positiv utgng. Kan du se om vi har følgesvenner/ beskyttere.? Får følelsen at noen følger meg av og til. Hvordan merket du at du er klarsynt?

SVAR:
Hei,
Alle mennesker har perioder i livet som føles tunge, utifra dette skal vi lære å sette pris på ting som kan komme og vi blir mye sterkere av dette. Følgesvenner har jeg besvart tidligere.
Når det gjelder hvordan jeg merket dette, var det når jeg var ca 4 år, og ble forvirret i forbindelse med en situasjon. Har skrevet litt grundigere om dette i forrige nettmøte.

Mvh
Helle

 • Hei.
  Kommer jeg noen gang til å få møte en utenlandsk kjendis?
  Dette er sikkert et tåpelig spørsmål, men jeg lurer så veldig.
  Selv er jeg 15, blir 16 den 22. februar. Jente.
  Håper på svar snarest!
  Takker på forhånd!
  Hilsen en som lurer.

SVAR:
Hei Jente,
Det skal du ikke se bortifra, du har et langt liv foran deg, og mye kan skje. Men dessverre kan jeg ikke se dette på et nettmøte. Ta vare på livet ditt og nyt det som dukker opp.

Mvh
Helle

 • Hei! Kan du samanlikne din kontakt med den åndelige verden på same måte som ein radio tuner inn frekvens? I så fall er det mogeleg å lære seg dette, og korleis? Eller er dette rett og slett ein eigenskap som ein er fødd med? Vennleg helsing
  Generalen

SVAR:
Den med radio var ny, og jeg vet ikke helt om jeg skjønte den. Det å være klarsynt, er mer som å se en lang film, veldig fort, og etterpå huske alt du har sett. Egenskapen tror jeg man må være født med.

Mvh
Helle

 • Hei.
  De siste årene har jeg oftere og oftere fått et slags forvarsel om hva som kommer til å skje....men bare svært kort tid før det skjer.

  For eksempel: Jeg står langs en vei og ser en bil komme,plutselig vet jeg at det kommer til å komme en bil kjørende ut fra en sidevei og at disse er på kollisjonskurs .
  Noen sekunder senere skjer det.

  Eller jeg vet ofte hva folk kommer til å svare på et spørsmål like før de faktisk svarer. Dette med at jeg "vet det på forhånd" kan jeg ikke forklare på noe annet vis enn at jeg får et glimt av det i en brøkdel av et sekund, enten i form av bilde eller en plutselig innsikt, så er det vekk. Kan også nevne at jeg er en rev til å fange opp følelsesmessige stemninger ...jeg kan for eksempel ofte komme inn i ett rom fullt av folk og ved et raskt overblikk si hvem som har noe på gang med hverandre...(jeg vet det høres helt koko ut men...:-)

  Det hender også at mennesker kommer og ber meg om råd i forskjellige saker. Da skjer det noe merkelig...etterhvert som vi snakker er det akkurat som det kommer informasjon inn i hodet mitt.

  Enten informasjon om denne personen som jeg snakker med, eller om saken vi snakker om. Noen ganger kommer det masse, andre ganger ingenting.

  Hva er dette?
  Er det bare tilfeldigheter,eller er det noe annet?
  Jeg blir mer og mer i tvil selv,og noen ganger tenker jeg at jeg bare er dum og innbiller meg saker og ting.
  Hilsen Eva

SVAR:

Klarsynthet er noe man må stole på, og være seg bevisst det man ser. Den dagen du stoler på deg selv, og vet at du ser riktig, kan du bruke dette fornuftig. Det du beskriver kan være klarsyn, men dette må du bli mer bevisst, og bruke seriøst. Noen av de tingene du nevner henger sammen med lang livserfaring, og gjenkjenning av episoder du selv har vært i, og trenger nødvendigvis ikke være klarsyn.

Mvh
Helle

 • Hei Helle. Jeg lurer på hvordan det går med Stabæk fotball i årets eliteserie.På forhånd takk. Trond.

SVAR:

Hei,
Det blir nok 6. plass, Vålerenga vinner igjen :-):-)

MVh
Helle

 • Hei!
  Jeg vet at jeg har en eldre kvinnelig slektning som er død som er min hjelper. Men jeg vet ikke hvem det er. Er det mulig at du kan se dette? Morssiden eller farssiden? Eventuelt når døde hun. Jeg føler meg veldig beskyttet, både jeg og min familie. Det må være en sterk kvinne. Jeg er 61 år.
  Takk for hjelpen.

Hei,
Er det meningen at du skal se dine hjelpere så gjør du det. Hjelpere er også veldig populært å snakke om. Jeg har ikke helt sansen for dette I et tidligere nettmøte har jeg skrevet litt om dette, fordi jeg kaller det følgesvenner og ikke hjelpere.
Mvh
Helle

 • Hei Helle!

  Jeg hadde en litt freaky opplevelse her om dagen, som jeg hadde håpet du ville kommentere :) Jeg føler ofte når jeg legger meg, at det er noen i rommet. Jeg merker det på meg, på en ubeskrivelig måte.

  En dag for ikke lenge siden merket jeg det ekstra godt, jeg følte at et eller annet var like ved siden av meg (spøkelse, ånd etc.). Så jeg sa høyt ut, ganske patetisk, men sant: Hvis det er noen her, gi meg et tegn. Like etter at jeg hadde sagt dette, raslet det i et smykke jeg hadde liggende på pulten bortenfor sengen min!! Var dette et tegn eller er jeg bare gal? Og hva kan jeg gjøre hvis jeg har ånder inne på rommet mitt (jeg liker ikke tanken på det, for å være helt ærlig)? Håper du tar deg tid til å svare :)
  Mvh meg!

Hei,
Jeg tror ikke du er gal, du spurte om et tegn, og det fikk du. Det kan være gode følgesvenner, som vil vise at de er der for deg. Dette henger sammen med det jeg tidligere har skrevet om at de oppsøker oss, vi bør ikke oppsøke dem. Så ikke bli redd, dette er ikke farlig. Men lær noe av situasjonen, og kanskje har du noen tanker eller handlinger som denne følgesvennen ville minne deg på.

Mvh
Helle

 • Tror du det er mange svindlere i bransjen?
  - Lars

Hei,, svindlere er feil ord. Det er nok mange som ikke har unike evner, og tilbyr konsultasjoner og kurs. Det hviler et ansvar på kunden som bruker tjenesten. Ref mine tidligere svar, om hva man bør oppgi og hva man bør merke seg. De andre som jobber med dette kan jo være en form for samtalepartnere i en tung periode, slik jobber ikke jeg.

Mvh
Helle

 • Hei
  Jeg har forstått det slik at alle mennesker har "hjelper/e". Er det noe jeg kan gjøre for å få kontakt med min/e hjelper/e?
  Mvh Liv

SVAR:

Se tidligere forklaring, på dette og forrige nettmøte om følgesvenner

 • Heisann! Bare lurer på om du tror på at vi mennesker havner i helvetet bare fordi vi ikke er kristne...er det liv etter døden?..hvorfor er vi her hvis det skulle være liv etter døden?

SVAR

Hei,
Jeg tror på livet etter døden, jeg tror ikke på helvete. Hvis vi ikke har ført et slik liv som universet forlanger så vil vi bare sove videre, og ikke ha noe oppvåkning. Dette er mange som mener noe om, men dette er mine tanker, og noe vi ikke kan bevise.
Mvh
Helle

 • hei!
  Jeg lurer på om det kan dukke opp bilder og følelser nå du f.eks håndhilser på noen? Eller må du gå dypere og ha lyst til å se?
  Hilsen fra Irene

SVAR:

Hei Irene,
Som utgangspunkt må jeg ville, og ønske å koble meg inn. Det hender at det dukker opp uten at jeg vil, men da prøver jeg å legge det vekk og jobber ikke videre med det..
Mvh
Helle

 • Heisan.
  Jeg vet ikke om du kan svare meg på dette ,men jeg prøver.
  Min Farmor døde for litt over 9 år siden,og det jeg alltid har sagt til meg selv er at hvis det er noe liv etter døden så vil farmor komme til meg i drømme eller annen situasjon og fortelle meg at hun har det bra. vi var veldig knyttet til hverandre og jeg savner henne enda. Er det noe mulighet for å komme i kontakt med henne på et hvis ?
  Mvh Inga

SVAR:

Jeg synes at du tenker helt riktig, og veldig godt skrevet, unntatt den siste setningen hvor du ønsker å ta kontakt, ikke gjør dette. Vil hun deg noe så kommer hun til deg. Vær i det positive, og bevar de gode minnene. Mvh
Helle

 • Hei!

  Tar du private sittinger?
  Hvor hen i landet holder du til? :)
  Mvh Camilla

SVAR:
Jeg tar ikke imot privat, men jobber kun på telefon.
Mvh
Helle

 • Hei Helle
  Jeg lurer på hvordan jeg kan ?bli? klarsynt, vet at frekvensen i hjernen må ned til et lavt nivå for at begge hjernehalvdelene skal jobbe sammen. Kan du lære meg det?
  Vennlig hilsen Vidar

SVAR:
Les tidligere svar om dette.

Mvh
Helle

 • Hei. Jeg er ei jente på 31 år som flere ganger har hatt litt rare følelser som senere har vist seg å stemme. Det jeg lurer på er hvordan finner man ut om en er klarsynt? Er det noen måter en kan finne ut dette?
  Jannike 31 år.

Hei Jannike 31 år :-)

Les tidligere svar om akkurat dette

Mvh
Helle

 • Hei.
  Mistet forloveden min i en ulykke i 2000 (var da bare 21 pr), er nå 26 år og bor sammen med en fantastisk gutt, vi elsker hverandre veldig høyt. Mitt spørsmål er om du kan se om vil blir lykkelige resten av livet og hva min avdøde forlovede synes om min samboer. Kan du på noen måte kommunisere med han?
  Tusen takk for hjelpen!!
  Mvh NN

SVAR:

Hei Kristin,
Kommunisere med døde gjør jeg aldri, ref tidligere svar under.
Når det gjelder deg og din kjæreste, så anbefaler jeg å legge tankene bak deg og nyte kjærligheten her i lyset. Nyt hver dag, og ikke tenk så mye på fremtiden.

Mvh
Helle

 • hei, tror jorden kommer i kontakt med utenomjordiske skapninger i framtiden?
  hilsen linn

Hei Linn,

Det er mange idag som utgir seg for å være klarsynte, og jeg tror det er mange dårlige. Men dette må du føle på, ref svar tidligere om dette.
Når det gjelder svar fra en virkelig klarsynt, mener jeg at det som blir sagt vil skje hvis du følger rådene. Det som er vanskelig med å være klarsynt, er at vi har problemer med tid. Dermed tror ikke folk alltid på oss når det ikke skjer med en gang. Det er slik at ting noen ganger kan ta veldig lang tid.

Når det gjelder reise, så fraråder jeg dere å stille et slikt spørsmål til en klarsynt, da må du stole 100% på den klarsynte. Skulle det skje noe på denne turen, så skulle det skje noe. Generelt synes jeg det er feil at vi ikke skal gjøre handlinger vi har lyst til på bakgrunn av "skremsler" fra klarsynte. Vi lever nå, og det er viktig å gjøre de gode tingene.

Mvh
Helle

 • Heisann, en ting jeg lurer på er om hvis du har prøvd spiritisme en gang alene og holdt på å falle i transe, men glasset rørte seg ikke, har gud avsky for deg da og vil du evntuelt komme til helvete uansett når du dør?

SVAR:

Hei,
Til alle som driver med spiritisme, så stopp med dette omgående. Dette er onde krefter, og gir ikke annet enn redsel og usikkerhet hos mennesker.

Mvh
Helle

 • Heisann Helle. Er det slik at en klarsynt person faktisk kan "gå inn på meg" og lese mine energier, selv om jeg ikke ønsker det selv ??

SVAR:

Hei,
Ja det kan vi faktisk. Det hender at kunder spør om andre personer som omgir dem. Jeg kan da gå inn, men er veldig varsom på hvilken informasjon jeg gir. Det jeg ofte gir, er hva denne personen føler i forhold til den som spør. Jeg gir ikke private opplysninger.


Mvh
Helle

 • Jeg har ved noen anledninger latt meg spå via teletorg og selv om jeg ikke ser bort fra at en del mennesker (deriblant du) kan oppfange mye når de treffer folk ansikt til ansikt, så finner jeg det ganske vanskelig å tro at det lar seg gjøre gjennom en telefonlinje uten noen som helst form for personlig kontakt.

  Hvordan klarer du å ta inn tilværelsen til det mennesket du spår via telefon? Hvordan får du "informasjonen" om dette mennesket?
  -Nysgjerrig-

SVAR:

Hei Nysgjerrig,

Det å spå over telefon eller ved fysisk møte er neste det samme. Vet at det er mange på teletorg som spår, og kvaliteten er nok veldig ulik. Det som er viktig er at du finner en spådame som er seriøs, og som du føler deg komfortabel med.

I en slik samtale bør du som kunde ikke behøve å si noe, annet enn navn og fødselsdata. Da skal en god spådame, kunne lese deg helt tydelig slik at du gjenkjenner din situasjon. Dette skaper tillit til at du har truffet en god. Kan hun ikke det, hadde jeg lagt på røret med mindre du ikke kun trenger en hyggelig samtale.

Mvh
Helle

 • Hei Helle!
  Tror du jeg med mine plager kan fortsette til jeg går av for alderen i min nåværende jobb? Kan du gjennom din kanalisering se om vi blir å flytte lengere nord i landet?
  Med hilsen G

SVAR:

Hei Gunn,
Det går nok ikke på et nettmøte, men det er slike ting jeg støtter og hjelper mennesker med til daglig på telefon.
Mvh
Helle

 • Hei Helle
  Jeg har fått høre fra forskjellige synske mennesker at jeg også er synsk. En evne som veldig mange oss kan ha iforskjellig grad.. men min evne er ikke utviklet så mye..har du noen gode råd for meg hvordan jeg kan starte min egen åndelige utvikling? Dette med¨å se for seg bilder, navn, etc?. har tatt et mediumkurs..veldig interessant.!.men har selv en litt for stor fantasi til å kan motta ekte syn.
  Hilsen K.N.

SVAR:

Hei K.N,
Jeg får stadig disse spørsmålene, og har inntrykk at det er veldig populært blant spådamer å si til kunden at de har evner. Dette gjør jeg sjelden, men noen mennesker ser jeg at har mer åndelighet enn andre, og da forteller jeg kunden det og eventuelt hva de kan gjøre.
Det er mange kurs, og det er veldig populært, men jeg personlig har ikke sansen for dette. Hvis du skal utvikle evnene kommer det i ditt egne åndelige arbeide.

Mvh
Helle

 • Hei Helle

  Jeg har noen spørsmål til deg som jeg er nysgjerrig på:
  1) Hvordan vil du beskrive det som skjer på jorden i dag (ekstremvær, mer vulkansk aktivitetet, ekstreme menneskelige handlinger både på den "onde" og den godes side) i lys av tiden vi er i og går mot?

  2) Skjer det en "oppvåkning" av oss mennesker i dag og hvordan utarter den seg?

  3) Hvorfor får så mange spesielt unge psykiske problemer i denne tiden?

  4) Hva kan vi mennesker gjøre for å tilpasse oss bedre inntreden i vannmannens tidsalder?

  Mvh
  Jørn

Hei Jørn

Vi fikk denne kloden i gave, vi menneskene fikk styre her, og vi mennesker er i dag så opptatt av makt, besettelse og galskap for egen vinning at det er vi mennesker som ødelegger denne kloden. Ikke høyere makter.

Når vi ser rundt oss hvor galt det bærer hen, så har vi mennesker en sperre for det gale, og dermed begynner også vi å tenke i forhold til dette og derfor føler vi at oppvåkningen begynner.

Psykiske problemer har en mening om, men føler ikke riktig for å beskrive det her. Håper dette var noen dekkende svar på det du lurte på-

Mvh
Helle

 • Hvem bør jeg satse på Bente eller Anne Sofie eller ingen av dem. Bare lurer meg helt grønn. Venter bare på et tegn fra høyere makter eller noen som kan hjelpe meg.
  Hilsen Håvard

SVAR:

Hei,
Dette kan jeg ikke svare på, det er ditt valg!
Mvh
Helle

 • Hei.
  Det å spå i hender, kort osv er jo ting alle kan lære seg. Kan man lære seg å bli klarsynt? Er det et anlegg alle mennesker er født med, og så må man lære seg å bruke det? Hva med telekinese? Har det noe med det samme å gjøre som det å være klarsynt?
  Finnes det kurs for slike ting i Norge, eller er bøker eneste måten å lære på?
  Hilsen Marlene

Hei Marlene,

Det er i dag mange som holder kurs, og noen mener at alle kan lære å være klarsynt. Det stemmer ikke.

Man kan lære forskjellige spådomsteknikker, men dette blir da bare en tolkning utifra denne læren, og det kan hvem som helst gjøre. Jeg bruker også noen ganger kort, spesielt på innkobling av personer, men dette er kun som en åpner for mitt klarsyn.

Når kortene er lagt forholder jeg meg ikke til disse lenger. Derfor vil kunder som bruker meg oppleve en meget direkte og personlig spådom, som de kjenner seg helt igjen i uten at de har sagt noe til meg.

Mvh
Helle

 • Jeg har en veldig viktig krl prøve torsdag uke 4... Hvordan vill jeg klare meg på den? Og vill jeg miste min bestevenn? Kommer audun til å like meg mere?
  hilsen jente xx.xx.19xx

SVAR:
Hei kreps,

Kan dessverre ikke besvare slike ting, dette går ikke på et nettmøte. Når det gjelder prøven, din tror jeg det går bra hvis du bruker hver dag til å konsentrere deg om den og lese grundig. Du har hele livet foran deg med mange venner og gode kjærester:-)

Mvh
Helle

 • Hvor er dysene.
  Jeg tok av diseldysene på min båtmotor. Kona kjørte til marinaverkstedet i Drøbak for å trykkteste. Dysene ble liggende i bilen noen dager, men så totalt borte. Spørsmålet er, hvor tok de veien? Siste gang oppservert på gulvet i en mørkerød Jaguar pårkert ved en gul hytte.

SVAR:

Hei,
Dieseldysene dine får jeg nok ikke opp, dessverre.
Mvh
Helle

 • Hei! Evnene du har... Jeg har hørt vi alle i utgangspunktet har slike, er dette noe man kan trene seg opp til og i tilfelle ja, hvordan gjøres dette? Føler du noen gang redsel av det du "ser/føler"? Kan du se/føle noe med meg?
  Med vennlig hilsen Irene

SVAR:

Hei Irene,

Jeg tror ikke alle har disse evnene! Enkelte mennesker er mye mer åpne i kanalene og ting kommer raskere og lettere. Dette er noe man ikke kan fremskynde. Det å være klarsynt kan være tøft, veldig tøft til tider. Vi får inn mye informasjon på godt og vondt, og dette skal der det er hensiktmessig formidles til kunden. Når det gjelder deg så kan jeg helt sikkert føle/se noe, men jeg er nødt til å ha personlig kontakt med deg. Hvis du ønsker eller det er noe du lurer på kan du ringe meg.

Mvh
Helle

 • Jeg er en jente på 21 som har mistet mammaen min. Men usikker på årsaken... Vil derfor komme i kontakt med henne og finne ut hva som skjedde. mvh. Tone-Merethe Andersen

SVAR:
Hei Tone-Merethe,

Det å miste noen man er glad medfører alltid sorg, man begynner å gruble, tankene går noen ganger litt vilt.

Det jeg mener bestemt, er at det å gå ned i mørket å prøve å få kontakt med dette er helt galt Vi har et gammelt ordtak som sier "la de døde hvile i fred", for jeg tror at dersom vi begynner å søke kontakt med de og dette blir en besettelse for oss, så kan også de bli urolige. Bevar de lyse minnene du har og legg fra deg de vonde tankene.
Lykke til!

Mvh
Helle

 • Hei Helle.
  Er energier noe annet enn tanker, og hva er i så fall forskjellen?
  Hva mener du med at du går inn i et menneskes energier?
  Hva er kanalisering?
  Hva mener du med at du kanaliserer et menneskes tanker?
  Hilsen Helge

SVAR:

Hei Helge,

Først så kan jeg si at energier er noe annet en tanker. Mange som spår seg tror at vi kun leser deres tanker. Tanker er noe som kommer innenfra oss selv, energier er noe vi tar inn utenifra.
Når vi kanaliserer så er dette tankelesning fra den personen vi går inn på, og da kan man føle personens energier som den har rundt seg i tillegg.
Håper dette var svar på ditt spørsmål.

Helle

 • Hei.
  Mitt navn er NN. Jeg fikk linken av en gammel venn, og tror ikke på tilfeldigheter, derfor skriver jeg inn til deg nå. For å gjøre en lang historie kort, så har der skjedd ganske mye, av mangt i livet mitt, de siste 5 årene egentlig, hvor det til tider har vært veldig intenst.
  Spesielt de 2 siste årene. Jerg kunne stilt deg tusen spørsmål, men å velge ut et, bli vanskelig, så derfor spør jeg heller deg. Om du har noe å si til meg? Jeg er på jobb den dagen nettmøtet skal være, så får desverre ikke følgt deg direkte. Om jeg får svar eller ei, vil jeg nå ønske deg lykke til, og håper du får et godt år med mye glede og inspirasjon.
  Mvh
  NN

SVAR:

Hei Nina :-)
Mange mennesker har gjennom livet tøffe utfordringer. Dette gjør oss sterkere, og vi skal gjennom dette lære ting som vi ikke evner å takle.
Slik er det også med deg, ta dette som en prøvetid-læretid-ventetid. De mennesker som lærer gjennom en slik prosess, og legger om sine mønstre, vil universet hjelpe videre med sine drømmer.
Lykke til!
Mvh Helle

 • Hei Helle.

  Da jeg var mindre opplevet jeg mange merklige ting. F.eks: Min mor var i byen to ganger og begge gangene fikk hun det for seg at hun måtte hjem snarest mulig. da viste det seg at jeg kom hjem med hull i hodet og måtte på sykehuset for å sy et par sting.

  Den andre gangen var jeg blitt meget syk. Da min mor døde var jeg ikke til stede, men jeg merket det var noe som ikke stemte med min mor og jeg "følte" som om jeg fikk en "kraft" da hun døde.

  Senere har jeg kunne "føle" denne "kraften" når det var noe som ikke stemte, spesielt med de nermeste i familien men også med andre menesker. Det virker som om man tenker på at telefonen kommer til og ringe, også ringer den. Dette er bare en liten del av mitt liv og jeg har mange flere eksempler. Jeg jobber i helsevesnet til daglig og er lykkelig gift og har flere barn. Det jeg lurer på er om jeg burde utforske mere på dette? og om du har noen råd om hva jeg burde gjøre?
  Ærbødigst hilsen Alex

Hei alex,

Det du opplever er det jeg kaller for kanalisering, ergo tankeoverføring. Det betyr at du har disse evnene til å ta inn signaler fra andre, så hvis du ønsker og føler det riktig anbefaler jeg deg å gå videre med dette. Jeg føler at råd blir vanskelig, men ved at du er mer bevisst dette og begynner å stole på deg selv, vil du sakte men sikkert åpne kanalene dine. Jeg synes det i dag er mye snakk om klarsynt og kurs, og her ber jeg deg være veldig forsiktig idet det fremstår for meg som mye useriøst.

Mvh
Helle

 • Hei jeg lurte på hvor mye du tar for å kontakte to sjeler som er i ånderiket? Og hvor mye tar du for dette?
  Hilsen Rune,

SVAR:
Jeg kontakter aldri åndeverden. Jeg går aldri inn på ting som kundene mine ikke kan kontrollere. Det er mange som tjener penger på humbug etter min mening.


Mvh
Helle

 • heisann!
  jeg har bare et kjapt spørsmål..
  kan man lære seg å bli klarsynt? har nemlig hørt om steder man kan gå kurs for å bli det, men er litt skeptisk til det. hvor sant er dette? vet du det? hadde satt stor pris på svar da jeg er veldig interressert i dette emnet, og kunne godt tenkt meg å bli det selv ( på godt og vondt)
  takker for svar!
  mvh
  "ulvepus"

SVAR:

Hei Ulvepus
Se tidligere svar
Mvh
Helle

 • Hei, jeg lurer på om dere klarsynte bruker magiske formler (som man gjentar flere ganger) og om det eventuellt er virksomt ???? kristin

SVAR:

Hei,
Mange innbiller seg slike ting, at man må gjøre ritualer. Dette synes jeg er helt feil, rett og slett tull og tøys. Så jeg bruker ingen magiske formler. Den eneste magiske formel jeg bruker er at jeg er til stede i meg selv og har bena godt plantet på jorden.

Mvh
Helle

 • Hei
  Jeg har i utgangspunktet ingen spørsmål, men jeg har en far som ble skutt og drept før jeg ble født. I den forbindelsen lurer jeg på om han har noen han ønsker å kommunisere til meg og min familie. Fint om den klarsynte kan si at vi er glad i ham.
  N

Hei,

Se tidligere svar rundt min mening om døde mennesker
Mvh
Helle

 • Hei
  Har menneske bare medfødte evner til å oppfatte uforklarlige hendelser eller er det noe man kan utvikle? Jeg merker at jeg selv kan føle ting der det har skjedd ting hvor det har satte seg fast elektroniske felter, men vet ikke helt hva det er...
  Er det noe man selv kan utvikle til å se enda tydligere hva som har skjedd? og eventuelt hvordan man gjør/finner det?
  Mvh Tom

SVAR:
Se tidligere svar om det å stresse åndelig utvikling.
Mvh Helle

Personvernpolicy