Vinnerne fra «Brokeback Mountain»

De homofile cowboyene har tatt verden med storm. Vinnerne av billetter, soundtrack og bok fra den kritikerhyllede «Brokeback Mountain» er kåret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen «Brokeback Mountain» har tatt USA og resten av verden med storm. Dramaet som omhandler et såpass originalt tema som homofili blant tøffe cowboyer har vunnet en rekke priser og er allerede utpekt som årets heteste Oscar-kandidat.

Jake og Heath som amorøse cowboyer. (Foto: Sandrew Meteronome)Jake og Heath som amorøse cowboyer. (Foto: Sandrew Meteronome)

I filmen møter vi to cowboyer som tilbringer en sommer sammen som gjetere på Brokeback-fjellet i Wyoming. Ennis er innesluttet og Jack er åpen, men de trekkes mot hverandre i et vennskap som glir over i et forhold med konsekvenser for resten av livet.

Kjekkasene Heath Ledger og Jack Gyllenhaal spiller hovedrollene i dramaet som både har skapt kontrovers og begeistring i USA.

Filmen har norsk premiere fredag den 20. januar.


Vinnerne av konkurransen:

De heldige vinnerne av novellesamlingen «På kloss hold» hvor «Brokeback Mountain» er en av novellene, soundtrack og billetter til filmen er:

Sunniva Skripeland, Oslo

Linda Sara Grytan, Oslo

Stian Eriksen, Moss


Premien leveres i samarbeid med Sandrew Metronome, Bokklubben Kursiv og Universal Music.

Besøk filmens offisielle hjemmesider
Personvernpolicy