Det finnes en dings for alt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Elektronikken har inntatt alle deler av vår hverdag, og snart kommer det et apparat som gjør at du kan sende sms fra kaffetrakteren samtidig som du downloader den siste patchen til firmwaren til støvs

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Se Hotell Cæsar uten TV» sier de kanskje snart, der du får et velkomsttilbud på MMS du ikke kan takke nei til. Tilbudet gjelder et infusjonsstyrt AFCAT-integrert IHHT-kort som gjør konvergensen mellom MSN, ISDN, RAM, ISP og NRK til en lek.

- Selv far kan klare det, sier de kanskje. - Javel, tenker du, og føler deg dummere enn noen gang.

Men det er klart - teknologialderen har jo sine fordeler også. Mister du ungene når dere er ute på tur, er det bare å ringe dem. De har nemlig mobil.

Har du vært så forutseende å investere i en 3G-telefon til ungene, kan du ringe til dem via videosamtale. Da kan du ikke bare snakke med dem - du vil også se om de har pusset nesen, om de bruker lue og at de ikke biter negler. Alt dette via 3G, som bruker UMTS med opptil 348 kbps. Er ikke UMTS tilgjengelig, switcher telefonen automatisk over på GPRS, som jo også er mye raskere enn gårsdagens GSM.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Får du problemer - og det får du - må du ringe venner, venners venner, mamma, support, Gud, margarinprodusenter, samt tørrfiskeksportører. Ingen kan selvsagt hjelpe, for de vet like lite som deg.

Dataekspertene klør seg i hodet, og sier: «Har du prøvd å boote?»

Hvordan kunne DU vite at WKPPE vanligvis forårsaker en generell beskyttelsesfeil i modul 3DFX16V3.DRV? For dem som vet det, er jo løsningen selvsagt latterlig enkel.

Du bare tar en refresh, før du tar en boot. Mens den starter opp igjen, entrer du selvsagt BIOS for å endre stack cluster-mode. Deretter saver du, og velger Safe Mode når du er tilbake i boote-sekvensen.

Denne artikkelen er forresten skrevet på en Intel ® Pentium ® M 1,7 GHz Celeron med 1000 MB RAM. Jeg skrev tidligere på en Pentium III, men jeg skrev merkbart dårligere da.

Nei, jeg tror jeg koker meg en kopp kakao, jeg...