Dopet ned kjæresten og klippet penis

Kjæresten trodde at Romerike-frisøren hadde vært utro. Hun gikk resolutt til verks, dopet ham ned og klippet først i penis og deretter i pungen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm (NTB):

For 12 år siden ble amerikanske John Wayne Bobbitt verdensberømt for å ha fått penisen avkuttet av sin daværende kone. Idag lever han lykkelig med påsydd dings og ny kone.For 12 år siden ble amerikanske John Wayne Bobbitt verdensberømt for å ha fått penisen avkuttet av sin daværende kone. Idag lever han lykkelig med påsydd dings og ny kone.

Nå er den 32-årige kvinnen dømt i Nedre Romerike tingrett til seks måneders fengsel for hendelsen, skriver VG. Den «skamklipte» mannen på 37 år har forklart at han først ble invitert til en ekstra god middag hos kjæresten. Det han derimot ikke visste var at hun hadde blandet sovemedisiner i maten.

Da han våknet satt han bundet i en stol med buksene nede.

- Jeg klarte ikke å bevege meg, så jeg begynte å skrike. Jeg skjønte hva som kom til å skje, sier mannen til VG.

Kvinnen skal ha tatt en saks på bordet og klippet mannen i penis og deretter i pungen. Etter at kvinnen hadde tatt hevn for mannens mistenkte utroskap, ringte hun hans søster som igjen ringte ambulansen.

I retten skal søsteren til mannen ha fortalt at den 32-årige kvinnen også tidligere har truet med å klippe i mannens penis.

(©NTB)

Personvernpolicy