Trailer-klikk (7)

Hvilke filmer gleder vi oss til, og hvilke kan vi være foruten? Neste Klikk viser dere vei blant trailere på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klikk på bildene for å snurre trailer!

Ukas heite:Match Point

Kommer på kino

: 10. februar

Handlingen i korte trekk:

Match Point er et thriller-drama om en ung manns intensjoner om å bli en del av Londons overklassemiljø. Han skyr ingen midler for å nå målet, og konsekvensene av hans voldsomme ambisjoner kan vise seg å bli fatale.

Vi gleder oss fordi:

Woody Alllen har regien og Scarlett «big lips» Johansson spiller hovedrollen. I tillegg har de fått med seg über-smukkas Jonathan Rhys-Meyers på laget. Dette lukter klassiker lang vei!


Brokeback Mountain

Kommer på kino

: 20. januar

Handlingen i korte trekk:

To cowboyer tilbringer en sommer sammen som gjetere på Brokeback-fjellet i Wyoming. Ennis er innesluttet og Jack er åpen, men de trekkes mot hverandre i et vennskap som glir over i et forhold med konsekvenser for resten av livet.

Vi gleder oss fordi:

Vi har allerede sett den, og sitter fremdeles og tørker tårer og gliser av fryd. Jack Gyllenhaal og Heath Ledger gjør sine livs roller som de følsomme cowboyene. Believe the hype!

Ukas bleike:Lange flate ballær

Kommer på kino:

31. mars

Handlingen i korte trekk:

Harald Zwart står bak denne filmen som beskrives av filmselskapet som «en varm og ujålete fotballkomedie», om en fargerik gjeng som følges i hverdagslivet på bilsjappa, og ut på den strabasiøse livsreisen - gutteturen til VM i fotball, Tyskland 2006. Alle drømmer selvfølgelig om VM-gull til Norge, men i Tyskland blir alt snudd på hodet.

Vi har vår tvil fordi:

«Varm og ujålete» kan kjapt bli «klam og harry». Etter traileren å dømme snakker vi om masse pinligheter pluss en del «ha, ha, han sa pule»-scener. Men, vi har selvsagt et åpent sinn når det kommer til norske filmskapere ...


Get Rich or Die Tryin'

Kommer på kino:

24. mars

Handlingen i korte trekk:

Et foreldreløst gatebarn blir involvert i den harde narkoverden, men forsøker å komme ut av det voldelige miljøet for å forfølge en lovende karriere som musiker. Filmen er basert på livet til rapperen «50 Cent», som selv spiller en av hovedrollene i filmen.

Vi har vår tvil fordi:

Har vi ikke sett denne filmen før med Eminem i hovedrollen? Selv om vi er nokså nysgjerrige på om 50 kan spille, så imponerer ikke akkurat traileren i forhold til originalitet.

(Kilde: Filmweb)

Personvernpolicy